Cytat:
Jakby nie patrzeć to każdy z nas zaczynał kiedyś od zera i z tego co mi wiadomo żadnych problemów nie było. Jeśli nie masz eq to zostawiasz pvp i idziesz na mini/kopalnie czy cokolwiek, zarabiasz i kupujesz eq i walczysz.
A jeśli byś już sie dorobiła eq to pojawiłby się temat że żetonów jest za mało ?
Czy Ty umiesz czytać ?
Tu nie chodzi o postać główną tylko o alty których osoby na 65 mająpo 4 ( 3). Postać głowna by normalnie żetony dostawała ale inne mniejsze za mniejszy wysiłek i to dużo mniejszy proporcjonalnie mniej. ( prop B za którą jestem ).
Właśnie dlatego nie ma co sie dziwić że graczy jest coraz mnie.
Cytat:
Czytam ten temat i czytam i nie mogę jednego zrozumieć dlaczego tematy pvp, rankingów i żetonów poruszają osoby które wgl tego pvp nie walczą, a za wszelką cenę chcą tylko skomplikować życie tym którzy już coś osiągnęli i wyłożyli pewne fundusze na eq.
Teraz już nie walcze pvp bo to nie ma sensu od pewnego czasu.
Cytat:
Tak poza tym Tobie ktoś zabronił walczyć pvp? Nie dorobiłaś się eq grając przez 4 lat? Nie umiesz? Czy o co chodzi? Aaa noo taak po co sie wysilać jak można ustawić się w kopalni i tylko wchodzić w celu wykorzystania energii, a potem wejść na forum i płakać, że tyle żetonów jest za pvp bo przecież na kopaniu nie da się tyle zarobić.
Po prostu aktualnie wole grać pve ( zabronisz mi )? Mi chodzi tylko o to żeby chociaż odrobine zmniejszyć przewagę osób rających pwe od osob grających pvp.
Co do kopania to nie kopie.
Cytat:
Z czasem zaczniesz walczyć pvp i co wtedy? założysz kolejny temat tym razem z propozycją zwiększenia ilości żetonów?
Nie pozdrawiam.
Może zaczne i co ? Jak będzie mi sie chciało.
A tematu o zwiększeniu ilości żet nigdy nie zrobie bo od samego początku ich istnienia jestem nim przeciwna. ( Najpierw było dużo - za dobrze/ potem było mniej - źle , teraz jest dużo więcej niż na początku praktycznie - i jest dużo za dobrze. ) Zmienione było z średnije ilosci na małą a teraz z małej na olbrzymią haha :D