Brawo!mamy pierwszy odśwież 2,5 tygodniowy. przechodzisz do historii!
Podgląd wydruku
Jeszcze łatwiej by było? Nie dzięki.
Jestem na nie , bo ta gra już jest zbyt łatwa , sorry.
To nie jest taki zły pomysł ale było by za łatwo ogólnie sam pomysł mi sie podoba ałe było by za łatwo ;/ chyba że to by było jakoś zbalansowane .
jestem na kompletne TAK pety były by też na jakis tam lvl (1 lvl nie będzie bił galaretki ze złotym smokiem)
Dobry pomysł ,ale zdecydowanie na wysoki lv w późniejszym etapie gry.
zamknijcie już ten temat bo tylko spam się robi ; ) i otworzyć za rok xd
Moim zdaniem Administracja nie ma czasu narazie na takie innowacje :) Pety, karty , wierzchowce to może wszysko będzie ale w swoim czasie :)
zamiast petów pomagajacych mogly by byc pety przyjaciele ktore by ewoluowały po osiągnieciu przez nas odpowiedniego lvl'a, i udaniu sie do npc w miescie -
peta takiego mozna by bylo zdoby w jakims qescie " uwolnij zwierzaki z rak łowcy" , po pokonaniu bossa ktory je uwieził pojawiła by się opcja wyboru
"Wybieram...."
Papuga(+15 atak mag dla nas) 1 Papużka; 2 Papuga; 3 Ara Królewska
Pies/Wilk(+ 15 atak dla nas) 1 Wilczek; 2 Wilk; 3 Szary Wilk
Żółw(+15 obrony dla nas) 1 Żółwik; 2 Żółw; 3 Żółw Olbrzymi
Żaba(+ 15 obr mag dla nas) 1 Żaba; 2 Rzekotka; 3 Żaba Goliat
Wąż/Jaszczurka(+ 15 szczęścia dla nas) 1 Jaszczurka; 2 Gekon; 3 Salamandra
Królik(+ 15 szybkości dla nas) 1 Króliczek; 2 Kicak; 3 Król
zwierzaka bedzie mozna używać od 15 lv, nie bedzie mozna nim handlowac ,ewentualna zamiana za MF
lvl zwierzaków mozna by bylo podniesc tylko za złoto u hodowcy w miescie (koszt do ustalenia przez gm)
lvl 1 wymagany poziom postaci 15
lvl 2 wymagany poziom postaci 45
lvl 3 wymagany poziom postaci 85
lvl 1 peta to +15* do danych stat
lvl 2 peta to +35* do danych stat
lvl 3 peta to +65* do danych stat
*wartość podana podlega do ustalen przez gm
ja jestem za obydwoma pomysłami
10 dni. Niestety rekord to 5 tygodni jesli dobrze pamiętam :)
proponuje zrobić porządek z tym syfem, skoro tego nie ma w grze, a admini po tak długim czasie sie nie wypowiedzieli to powinno zostać zamknięte i przeniesione do kosza czy gdzie tam tego miejsce, to samo z innymi tematami tego typu
a żeby nie spamowac to dopisze jeszcze co sądze o pomyśle z petami...sądze że nie jest dobry ;]