Imo każdy przedmiot eventowy, który ma status kolekcjonerski, powinien miec taka zaleznosc - użyj do X daty, by uzyskac efekt, badz zachomikuj, ale juz przy uzyciu bedzie znikał :).
Podgląd wydruku
Imo każdy przedmiot eventowy, który ma status kolekcjonerski, powinien miec taka zaleznosc - użyj do X daty, by uzyskac efekt, badz zachomikuj, ale juz przy uzyciu bedzie znikał :).
mając 50lvl postaci mam szansę na otrzymanie gemu lv2 z upominku świątecznego?
i czy z upominków dropi eq?
Pytanko na szybko - za ile maksymalnie mogę u kowala sprzedać w smocze emblematy?
Jeśli na samym początku wpiszesz 200000 to będziesz miał od razu opcję wyboru zwojów (korzystniesza od kasy) lub sprzedania za 199999. Działa to tylko wtedy, kiedy nic wcześniej nie wpisywałeś.
Wtedy to już nie wiem jak naprawić. Ja szukałem najkorzystniejszej opcji na potrzeby poradnika.
Ok, sprawdziłem 100k maksymalnie. Chamsko trochę, no ale cóż... w każdym razie dzięki :)
Do żetonów za ligę wymaga się minumum "5 walk rankingowych z różnymi graczami".
Czyli może być to 5 walk z 2 różnymi przeciwnikami czy musi być 5 różnych przeciwników?
5 różnych graczy (nawet nie postaci)
Dzięki, bo to trochę tak mało jasno napisane.
Jaka jest szerokość i wysokość okienka w prezentacji?
Max szerokość, żeby się suwaki nie robiły to 486.
A wysokość?
Czy kości, które można było zdobyć bijąc kościotrupy mają szanse zyskać status przedmiotu kolekcjonerskiego, tak jak to jest z dyniami?
Jeśli nie, to czy będzie można je jeszcze wykorzystać, choćby w przyszłym roku podczas eventu Halloween 2016?
Prawdopodobnie będzie je można wykorzystać za rok.