Jak odłoże o 12 01 artefakt dzis to jutro musze o tej same polozyc?(do bogini)
Podgląd wydruku
Jak odłoże o 12 01 artefakt dzis to jutro musze o tej same polozyc?(do bogini)
Musisz po prostu raz odłożyć dziennie (dzis - czwartek - piątek - sobota - niedziela itp).
Jeżeli odlozysz o 12:01, to ona się zrespi o 12:00 jutro. Jeżeli tę jutrzejszą zbijesz, to masz czas do 24:00 zeby zaliczyło Ci dzień. Jeżeli nie uda Ci się i dasz po północy, to bogini nie stracisz, ale minie jeden dzień w odkładaniu. Dokładniej pisał o tym Tomi:
aha thx
Jaki był wzór na czas po jakim się samo usuwa konto ?
Mam problem! Chcialem podarowac komus prezent, lecz niestety popelnilem literowke. Jestem na etapie "Czy chcesz dolaczyc wiadomosc", wiec jeszcze kasa nie poszla, help xd
Uff Bogu Dzieki
Amen. Mam nadzieje, że ten prezent dla mnie, bo inaczej Cię złapie na smoku mroku !
Czy to znaczy, że jak mam jakiś przedmiot kolekcjonerski z datą ważności i przedmiot straci swą ważność to mi znika z plecaka?Cytat:
Prosimy o zwrócenie uwagi na terminy ważności przedmiotów w opisach, gdyż od nowego roku będą one bardziej restrykcyjnie przestrzegane, a przeterminowane przedmioty będą znikały.
No, z tym bym się kłócił :)
https://mfo3.pl/view/i/500
Jak będzie tworzona lista takich przedmiotów to raczej gracze zostaną powiadomieni, żeby kolekcjonerzy nie ucierpieli, głównie mam na myśli tych od pyłków.