Byłby ktoś tak miły podrzuć wzór na czas usuwania nieaktywnego konta.
Podgląd wydruku
Byłby ktoś tak miły podrzuć wzór na czas usuwania nieaktywnego konta.
W sytuacji, gdy Pijany mnich - duch z Sekretnej Piwniczki mówi: "No i wypiłeś całe. Przez ciebie wytrzeźwieję i wrócę do szarej rzeczywistości martwego mnicha :(", mogę mu jakoś pomóc czy nic się nie da zrobić? Może zrobiłem coś źle?
W sumie czy to automatyczne usuwanie kont jest konieczne? Lepiej chyba jak ktoś wróci do swojego 50lv po paru latach niż jak dowie się, że nie ma konta i zrezygnuje z gry całkiem. Aktualnie stan graczy jest tak słaby, że nie ma co szaleć z usuwaniem :)
Nie ma co utrudnić usuwania i tak trzeba dłużej z tym czekać niż na innych portalach. Ale automatyczne usuwanie serio bym wywalił.
były niedawno dodawane/zapowiedziane jakieś nowe przedmioty na 20 poziom, czy mi się to przyśniło?
Jeżeli w tamtym roku zdobyłem Talizman Gremlinów w event świąteczny, to czy w ten event też go mogę zdobyć(wliczając przypadek, gdy sellnąłem pierwszy talizma i gdy go sobie zachowałem)?
I czy mogę tego samego roku zdobyć i Maske Gremlinów i Talizman(na dwóch różnych postaciach)?
jaki był % szans na pestkę/dynię z dyniogłowego? a i jaka szansa na mini?
Na mini i pestke 1,5.
Na dynie 0,75
gdzie sa dynioglowe*2?
Złapiesz je dzięki temu cudeńku: link
Do kupienia w halloweenowych sklepach za "jedynie" 5MF
na 73 lvlu za dynie dostanę eq na 80 lvl, czy muszę wbijać 74 lvl?
Możesz dostać dowolny itemek unikatowy z przedziału w którym się znajdujesz.
W twoim wypadku na poziomy od 66
Czy na otchłań bardziej opłaca się mieć nabity lód i zakładać gemy ognia czy po prostu nabity ogień?
Czy jak będę miał w grze wyciszoną muzykę ale włączone dźwięki to usłyszę dzwon jak się pojawi Baalrukh?
Czy Czarny Kot i Drewniany Krzyż są do zdobycia tylko z Halloweenowa Niespodzianka?
Czy można kupić coś co zwiększa częstotliwość pojawianie się hersztów bijąc dyniogłowych ?
Dlaczego gość bijąc dyniogłowe zużywając ~340 eny ma 13 hersztów kiedy ja po zbiciu 800 eny mam ich 7 ?
Bo tak działa losowość.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...two-statystyka
Tak swoją drogą- przy respie mobków eventowych nieunikatowych działa losowa uczciwość?
Trzeba bic/rozwiązywać zagadkę wrednego gremlina, żeby móc dostać prezent od mikołajowej?
Około 20 20/30 wywaliło serwery mfo (enedurable,donkiemu,askowi,mi i demonowi), pytalem ludzi na grze czy też ich wywaliło grę i nie zabardzo wywaliło. Czyżby jakiś ddos na mfo? Dodałbym, że clover do mnie próbowała wysłac wiadomość i miała błąd :P.
mopa wywaliło też
Ogólnie to było dziwne wywalenie, bo mimo rozłączenia na 2min walka, która mi wtedy trwała nie ruszyła się ani o turę
mnie nie wywaliło wczoraj, ale w tamtym okresie 2 razy miałam problem z wysłaniem wiadki to ludzi. Po wysłaniu, mieliło wysyłanie w nieskończoność i nie chciały dojść, podczas gdy ja sobie normalnie expiłam, więc to nie był problem z moim internetem, bo moby ginęły i się odnawiały.