Flex musi być chociaż będzie pewnie sprzeciw bo przecież nagle zachciało się komuś wiedzieć ile medali można mieć na profilu.
Podgląd wydruku
Flex musi być chociaż będzie pewnie sprzeciw bo przecież nagle zachciało się komuś wiedzieć ile medali można mieć na profilu.
na którym poziomie mogę pokonać banitów ?
Dlaczego mój post musi być zaakceptowany przez metoratora i skąd ta opcja się wzieła w zapytaj eksperta?
https://prnt.sc/2201ry1
https://mfo3.pl/view/ga/f0804abe ile to jest wart?
Tego typu pytania zadawaj w tym temacie. Różdżka jest warta około 1.000.000 G, chociaż z tego co wiem każdy kto chciał ją mieć już ją ma i nie ma na nią takiego popytu co zaraz po buffie.
Jak zdobędę klucz i go nie wykorzystam to będę mógł go użyć następnego dnia?
tak
nie ma znaczenia z którego dnia jest klucz, znaczenie ma kiedy otwierasz drzwi (zwykłym kluczem 17 drzwi tylko 17 grudnia itd)
Jeśli chcesz otworzyć zaległe- musisz kupić klucz od wrednego gremlina.
Ile kosztują dodatkowe klucze u wrednego?
Ile fragmentów zabawek potrzeba aby otrzymać zabawkę i ile zabawek potrzeba żeby otrzymać prezent?
Co dzieje się po wygranej walce z Tristamem? Co mówi? Przychodzi mu umrzeć w honorowej walce z naszych rąk?
ile jest proc szans na 1kk ze skrzynki w komnacie fortuny ?
Jest 10% na 100k, jak dostajesz 100k to dochodzi 10% szans na 1kk.
Czy remis zalicza się jako jedna z 3 wymaganych na utrzymanie rankingu walk na arenie tygodniowo/jako dzienna aktywność na arenie?
Czy status zatrucia działa jeśli nałożymy sobie przeczekanie w sensie takim ze mamy status zatrucia i posiadając go dajemy sobie przeczekanie to czy zatrucie nadal dziala i zadaje nam obrażenia?
Dobra, jeszcze jedno pytanie- jak wygląda zabezpieczenie lodowego trolla na przeciwników z <80 poziomem?
Czy da się jakoś przekazywać przedmioty między postaciami?
Z tego co kojarzę to przez depozyt
Jak utworzyć paralaksę na prezentacji?
ja sie siciałam spytać czy mogły by btć wczęsniej waletynki ?
https://prnt.sc/22u35qz
Mam pytanie dlaczego mój post został usunięty w tym temacie na samym dole oczywiście. Chciałbym może jakiś jasny wgląd jeśli można. Dla przypomnienia mogę powtózyc pismo i zrozumieć co w tym było zawarte i w jakim stopniu to skasowaliście jak powtarzam. Mam nadzieje, że nie typu ,,był zły''. Bo tutaj chodzi o kwestie i powód i jasność działania.
,,Dlaczego reset statystyki kosztuje znacznie mniej i jest częściej dostępny niż zmienienie nicku mimo, że resety dają naprawdę dużo w walkach. Nie mam na myśli to, że skoro reset staty jest takie dostępne itp to zmiana nicku również musi być, ale czemu, aż 50mf porównywalne to 3kk lub 4 dodatkową postać szczerze nawet mając już tyle MF komuś naprawdę musiało by zależeć na nicku, żeby kupić, a małoooo tacy są (chyba) Skiny to coś innego rozumiem jak i większość usług, ale jeśli ktoś wie to powie czemu całe 50mf?
A i staty to też są błędy z dzieciństwa, ale już nie kosztuje wiele i można dostać za darmo choć trochę czasu mija jakby nie wiem co to za argument, żeby ,,płacić za dzieciństwo" ,który jest szczerze nijakie. Jednocześnie sprzeczne i sprzyjające dla tej samej kwestii gry wiedzie od czego to zależy?"
Nie widzę błędów ortograficznych i czy dałoby się wyjaśnić jakoś konsultować tą sprawę? Z chęcią dokładnie wysłucham żeby wiedzieć co popełniam
Edit: Jedynie w czym widzę niedogodność jest to, że być może (W moim przekonaniu) obraziłem SQ co ich ruszyło i wykorzystając to, że SQ ma najlepszych przyjaciół (moderatorów) dostałem w twarz, albo ja naprawdę nie mam pojęcia co zrobiłem mam wrażenie, że było wszystko na miejscu i pasował to tematu. [Bardzo przepraszam za tak długi wpis, zależy mi na tym, by wyjaśnić małą sprawę]
Składnia (sposób budowania zdań) u ciebie leży, mylisz nagminnie ^to^ i ^do^, nie stosujesz przecinków i co za tym idzie-> zrozumienie twoich postów do najprostszych rzeczy nie należy.
Najprawdopodobniej moderację to już po prostu zmęczyło i zaczęli kasować to co prawdy objawionej nie przedstawia.
Pisz bardziej logicznie i przejrzyście, pls
Opłaca się oszczędzić wrednego gremlina czy nie względem robienie prezentów i czy jest jakaś różnica między maszyną, a tym, że robi nam zabawki wredny gremlin?
Ubijanie Wrednego Gremlina wpływa tylko na szansę otrzymania jego karty w prezencie głównym.
@down, zle doczytalem, mb
jezeli 23 dni z rzedu uwalisz wrednego, to przy 24 dniu mozesz dostac nagrode kolekcjonerska (są rozne, w zaleznosci od tego czy ostatniego dnia go oszczedzisz czy uwalisz)
Maszyna może wymienić więcej zabawek na raz, ale ze względu na brak limitu czasu pomiędzy naprawami-> jest to różnica tylko i wyłącznie symboliczna.