Tak było.
Zmiana weszła dość niedawno (chyba w upku portal przeniesienia)
Podgląd wydruku
Tak było.
Zmiana weszła dość niedawno (chyba w upku portal przeniesienia)
Siema kiedy igrzyska miały być w styczniu
Potrzebuje pomocy na minibossie Smok Mroku, czekam na miejscu, pomoże ktoś?
23 listopada ub. r. zostało zmienione.
Gdzie występuje Smoczy Gnom*1?
Czy w ogóle będzie reset na dzień dziecka? Już dawno zapomniałem o bonusie bo i tak minibossy powymieniałem, ale reset by chociaż dali ;(
Tak jak wcześniej napisał proof, obecnie nie ma kontaktu z Tomim, prawdopodobnie gdy wróci (możliwe że 15 czerwca wtedy jest koniec rekrutacji) doda zaległe bonusy. Nie zapominajmy że Tomi też człowiek i ma swoje życie prywatne obecnie może być bardzo zajęty i nie jest wstanie dodać.
ile melchior czasu potrzebuje na przeczytanie księgi quest Przesyłka z oceanu ?
Wydaje mi się że 24 godziny
EJ uważajcie na takiego jednego który banuje konta dzisiaj sobie ekspiłem i jakisz sochha do mnie napisał ma 42 poziom i najpierw zagaduje czy mogę mu pokonać bossa a dalszą część rozmowy skrinuje i wysyła do adminów
Luźne pytanko: Kojarzy ktoś może z jakiej gry lub anime jest ten kostiumik? :d
Załącznik 15186
Jakieś wskazówki co do skrzynki w zamieci, oprócz tego, że znajduje się między 1 a 2 burzą?
Dlaczego kurs złota stoi w miejscu od dłuższego czasu? To już chyba będzie kilka miesięcy. Jak bym posprzedawał przedmioty u NPC i czekam na kurs 60k za 1 MF.
ile energii kosztuje nabicie atrybutu od 0 do 25?
ile energii kosztuje nabicie atrybutu od -25 do 25?
Zauważyłem, że mniej kosztuje zbijanie atrybutu do zera, a więcej nabijanie od zera wzwyż.
No i w sumie fajnie byłoby wiedzieć analogicznie ile to kosztuje płacąc złotem.
Żetonami sprawdziłem samemu ~500 żetonów od -25 do 25.
Od zera do 25, to chyba ~400 żetonów. Nie wiem czy to jest zależne od poziomu naszej postaci, sprawdzałem na 53lvlu.
Siemka, poczytałem trochę o losowych działaniach Rękawic ruletki 44 lvl. Moje pytanie brzmi - do czego one tak naprawdę się nadadzą? Mają o 1 slot mniej niż rękawice na 40 lvl, minimalnie więcej ataku. Zasadne byłoby chyba zmienianie broni dopiero na 48 na Zatruty kastet? ;P
Kiedyś były fajne, bo potrafiły sparaliżować minibossa albo wyssać mu 1/5 many. Teraz chyba tak nie działają i nie nadają się właściwie do niczego.
Mam prośbę da mi ktoś skrypt na wdowe? (Woj)
Co się stało że nie ma zwycięzcy KG?
Ma ktoś link do serca przyjaźni (artefaktu senseia)?
Dlaczego walki, gdzie zużywamy 3x miksę życia 5 nie pokrywają goldem ekwiwalentu golda jaki tracimy w postaci tych miksów?
Przykładowo miksa życia 5 kosztuje 250G, a w walce, którą wygramy, gdzie zużyjemy 3x życia 5 dostaniemy tylko 950G, gdzie z tytułu rekompensaty jest to 400G zamiast 750G. Why?
Tak powinno być, że poddać sie nie da?
https://mfo3.pl/r/bfc1e3f2a