wiecej 2-3k
Podgląd wydruku
wiecej 2-3k
Z tego co widze ukończyłeś tego questa w maju tego roku czyli jak już wszystkie współrzędne są znane, poradniki solucje itd. :)
napisałem wyżej że może to być mniej niż 1000 właśnie z tego powodu
problematyczne lokacje to ta z arimanami i życiodajne źródła, tu już liczy się fart
O co chodzi dokładnie z komunikatem ,,Nie możesz zebrać natychmiast dwóch kolejnych kryształów po sobie.''?
Dokładnie o to, co jest napisane w komunikacie. W starej kopalni już dość dawno temu wprowadzono ograniczenia na zbieranie kryształów (zależne od ilości zebranych na konto, jeśli się nie mylę). Aktualnie drugi pod rząd kryształ możesz zebrać po upływie 15 minut od jego respu.
Wyklęta Góra: Jaskinia Sześciu Ścieżek
Na cokole pomnika można odczytać informację:
"Tu walczył Kubaz, wielki bohater i wojownik Devos.
Zasłynął męstwem, odwagą i zaangażowaniem w walce przeciwko 2xCyklops.
Cześć jego pamięci!"
https://mfo3.pl/r/b30712164
https://mfo3.pl/r/b897dae35
pokonałem na mniejszym poziomie czy to nie powinienem mieć teraz pomnika ?
Czy szczurołak kiedyś był szary czy mi się wydaje tylko?
Był. Ale jadł za dużo marchewki.
No właśnie ciekawi mnie motyw takiej zmiany xD
Cześć
Czy, aby odblokować dalszą część questa (odblokowanie wejścia przez lavę), czyli rzucanie śnieżek z pola [18,13] najpierw muszę pokonać Lavosa?
Gdyż jak rzucam śnieżką to piszę mi, że Lavos nie jest zadowolony oraz, że nie udało CI się nikogo trafić.
Tak
Za jakie ryby można dostać eq eskimosa? Jest jakiś poradnik może, w którym można to wyczytać?
Ile kosztuje blokada poziomu na 50 mając 50 poziom?
25 mf
Przez ile czasu po zakończeniu cyklu w KG, można odebrać nagrodę u mistrza areny?
Czy za nick GM MapY są bany?
Czym się różni warunek mający kontrolę od zdolni do walki?
Wiecie moze kiedy pojawia sie klucz w grocie robotnikow u krasnali zeby uratowac serga ?
orientuje się ktoś ile się respi dziennie kobaltu?
10 się respi codziennie kobaltu
Trzeba odwiedzić zamknięta bramę w lokacji Roztopiony Trakt.
Kiedy będzie jakiś event zmniejszający koszty kowalstwa?
Nie zacząłeś nawet questa...
Mnie to zastanawia jedno dlaczego ja Dostałem bana za 2 wulgaryzmy, a taki hajowskyy, shreku, kyuubi, xandir dostaje ub perma (milion próśb do tomiego zeby go odbanowac). A oni bardziej zawinili niż ja.
Po pierwsze, nie dostałeś bana za dwa wulgaryzmy tylko duzo więcej :), nie pytaj skąd wiem.
Po drugie taka kara istnieje w regulaminie.
Po trzecie radził bym byś zajął się sobą a nie xandirem czy booa (głównie dlatego, że jesteś jeszcze bardziej toksyczny od nich, co pokazują twoje zachowania na różnego rodzaju discordach.)
Po czwarte Tomi, nasz administrator najwidoczniej uznał że zasługują na tego ub.
Po piąte, to że ktoś W TWOIM MNIEMANIU zawinił bardziej, to nie oznacza, że sam nie możesz dostać bana.
Pozdrawiam cieplutko z rodzinką i boo. :D
To jest temat do zadawania pytań związanych z grą.
Jakie expowiska polecacie od 20 do 25 poziomu?
Jestem wojowniczą autorozdawajką z włócznią i toporem.