Jakie są nagrody za 5000 wykopanych rud złota i za 10k?
Podgląd wydruku
Jakie są nagrody za 5000 wykopanych rud złota i za 10k?
Kiedy będzie dostępny serwer testowy?
Jak w niego wejść?
Aby mieć możliwość do odwiedzania serwera testowego musisz jak już wspomniał mój przedmówca być testerem.
Rekrutacje na owe stanowisko odbywają się co jakiś czas na forum gry i praktycznie każdy może spróbować w nich swoich szans.
- - - - - - - - - -
Pewnie się naoglądał filmów Antka jak ten szybko zdobywa kasę czy MFy na polance testowej.
Uwaga.
Zrespiłem nixxly, jeśli dziś jej nie zabije, to jutro będę miał dwie?
Tak.
Jak mam tak szybko osiągnąć nordię skoro mam 33 lvl? A i oglądam antybristlera
Zbijaj codzienną energię i tyle. Każdy kiedyś miał 33lv.
Szybko? To tylko jeśli doładujesz mf i wykupisz bonusy procentowe do expa ale spokojnie, jeśli teraz zaczniesz aktwynie grać i nabijać lvle to z pewnością wyrobisz się przed kolejnym miastem i po obadaniu całej nordii będziesz jeszcze dłuuugo czekać na kolejne.
https://mfo3.pl/r/be8ffef98
czemu bomb wybucha przy 12 turze?
bo nie dałeś sobie bryzy, lub mu przeczekania
bomb wybucha w 10, 11 lub 12 swojej turze, jeśli w którejkolwiek z nich nie masz bryzy/czeka. Bryza ponoć ma tylko 80% skuteczności w ochronie przed wybuchem, więc w 20% przypadków wybucha tak czy siak. Poza tym bomb wybucha w 30 turze, albo gdy oberwie minimum 2k dmga od ostatniego ataku.
Nie wolno mu zadawać zbyt dużych obrażeń (ok. 1000?), inaczej wybuchnie.
Wzięte z poradnika --> https://forum.mfo3.pl/showthread.php...highlight=Bomb
Jesteś pewny że 2k ?
I co do Bryzy :
Dać sobie Bryzę przed jego 10 turą. Działa w 90% przypadków, proponowane dla osób bez dobrego uzbrojenia.
Mogę się mylić ale zawsze około 1k dmg wybuchał,no i bryza nie działa w 10% przypadków,chyba że coś zostało zmienione.
Raczej przy 2k, bo biłem wczoraj 8 bombów i dostawały nawet po 1,6k z kryta, a żaden nie wybuchł :)
jaki jest max bonus w lasce eskimosa do defa?
proszę o skrypty na 33 - 35 lvl
mam 33 lvl
potrzebuję skrypty do walk z potworami PvE
jestem wojownikiem możesz wysłać prywatną wiadomość w grze mój nick: remano 33 lvl
mogę zapłacić od 0k do max 20k
Na ten poziom nawet skryptu nie potrzebujesz, ustaw sobie tryp bezobsługowy i bez problemu powinieneś robić trolle, a jak nie to sprawdź czy masz eq pod defa i po problemie
wiem co to za pytanie, ale bedzie mozliwość zrobienia unikatowych setow: Szybkości, Szczęścia, Obrony, Obrony Magicznej między 2 rankingowymi poziomami, że po prostu w scythe beda sety unikatowe na 90 lvl tak samo co 80 lvl
No właśnie nie jest to prawda, bo w obecnej chwili posiadam 8006(zdobyte ponad limit za ubicie Viviego i pogromcę mutantów)
Chciałbym wiedzieć za jakie czynności mogę dostać żetony ponad limit? Czy robiąc Quest "To już Przeszłość..." i "Tajemnica portalu w Komnacie Przeniesienia" dostanę żetony za jego ukończenie?
Załącznik 14313
Czy szukanie ukrytych run wymaga energii?
Tak. Choć nie wiem jak jest przy zerze energii, ale podejrzewam, że i o tym pomyśleli :DCytat:
Czy szukanie ukrytych run wymaga energii?
Czy jest zamierzana dodana opcja obserwacji pojedynku w innych miastach niż nordia i azarad?
Jeśli będę aktywnie grać to zdążę przed Scythe zdobyć wszystkie unikatowe uzbrojenie +6 jakie istnieją od 31 do 80 Poziomu? (Nie chodzi mi o byle zepsute)
(W tej chwili mam prawie wszystkie 31-50)
Są jeszcze jakieś archaiczne grupy potworów typu dwugłowy wąż - 2x żaba - dwugłowy wąż?