Ok, dzieki.
Podgląd wydruku
Ok, dzieki.
Z czego dropią mroczne buty, zakuty oraz wygodny helm?
- - - - - - - - - -
Z czego dropią mroczne buty, zakuty oraz wygodny helm?
Mroczne buty - Przeklęta Nimfa
Zakuty - skrzynka w Lange (?)
zakuty hełm ze skrzynki w lochach urkaden, poziom 2, kluczyk z bursztynem.
a wygodny w przeklętej jaskini, trzeba wejść na kruchą kratkę i spaść. w którejś ze skrzynek jest szansa
chyba druga od dołu po prawej stronie
Kiedy będzie się dało przerzucać samemu itemy?
Czy to https://mfo3.pl/game/view.php?t=a&id=261 to jakiś żart na ten lvl?
Jak ma to konkurować z https://mfo3.pl/game/view.php?t=a&id=262?
Porównaj ją z innymi różdżkami. Ma o 15/15/6 więcej ataku i o 28/3/13 MP w porównaniu z Kosciana/Wampirzą/Żółwią. To teraz odpowiadając na Twoje pytanie - jak to może konkurować z rekawicami?
Ale 2 sloty mniej i brak możliwości używania zdolności. Pozostałe rózgi mają bony osłonę, regeneracje, 8MP co turę, jeśli nie możemy używać zdolności w PVP to po co mi sloty? W stosunku do np. Wampirzej mam tutaj 16,5 pkt do statystyk więcej tracimy leczenia1 oraz 2, bryzę, drenaż, normalizacje, trujący a także nie zyskujemy żadnego bonusu. To co tracimy nie wyrównuje tych dodatkowych punktów. Uważam ze bronie na 38 lvl nie są dobrze zbalansowane. Te rękawice spokojnie mogą konkurować z broniami z 40 lvl. Rózga niestety nie.
To nie jest rózga na pvp, a na wydajne expienie - zabijanie potworków na hita.
No więc dlaczego wojownik dostaje dobre dodatkowe eq do PVP jako alternatywę na 40 lvl a mag nie?
Bo nie każda broń musi być zrobiona pod PvP.
Dziękuje za błyskotliwą odpowiedz, nie wpadłem na to ... , Cold naprawdę :cool: zaimponowałeś mi.
To tak jakby się upierać, że Górnicza Zbroja jest słaba i w ogóle jak w tym walczyć. Tak jak mówili wyżej - eq jest tyle, że każde bazuje na czym innym, a takich itemów jak ta różdżka jest wiele.
Zgadzam się tylko walcząc z takimi rękawicami mag poziom 36-39 jest na straconej pozycji, musi używać rózgi z 30 lvl albo przeklętej. Sam wcześniej używałem tych rękawic nawet na 40 lvl jak grałem i walczyłem wojem, teraz grając magiem wiem dlaczego większość magów dostawała wpier... na tym lvl walcząc ze mną.
A czy szykuje się jakiś balans broni na 30 lvl? Bo okrągła rózga oraz banicki wydają się dominować?