to jeśli nie wiesz,to się nie wypowiadaj
dla niekumatych oznajmię,że żadnej innej zdolności nie kupowałem. 200 żetonów zeżarło,blasku nie ma..
Podgląd wydruku
Ale o czym niby xani nie wie? :DCytat:
to jeśli nie wiesz,to się nie wypowiadaj
Co ty sobie myślisz? Nie dostaniesz żadnej rekompensaty.
A wiadomość xaniego była skierowana do adminów (czyli nie do ciebie) jako informacja, że błąd nie występuje u wszystkich.
Gra już, z tego co mi wiadomo, w becie nie jest.
Co do tego Blasku - popatrz z perspektywy kogokolwiek inteligentnego. Wjeżdża Platynowy, mówi "Nie dostałem blasku, dajcie mi 200 żetonów w przyszłym KG". Nie podałeś żadnych okoliczności. Nic.
Moja diagnoza jest taka - zamiast "Blask Minionej Chwały" kliknąłeś "Bomba Czasowa", Bombę trafiłeś w losowaniu, więc nie dostałeś nic, a żetony - w przypadku wybrania posiadanej zdolki - zabiera.
I faktycznie - jak tylko xani napisał "u mnie to nie ma", to odpisałeś "nie wypowiadaj się, bo jeszcze Tomi się zorientuje, że straciłem 200 żetków ze swojej winy i nic mi nie da" - tylko w innych słowach to ująłeś (a coś takiego tylko potwierdza, że zdajesz sobie sprawę z faktycznego przebiegu zdarzeń). Jeżeli się okaże, że faktycznie tak było - jak dla mnie powinieneś dostać bana za wprowadzanie administracji w błąd i trolling.
Inna sprawa, że faktycznie powinna być jakaś blokada przy kupnie zdolek specjalnych "posiadasz już tę zdolność".
Usunąłem posty niezwiązane z dyskusją bądź nieordynarne. Jeżeli Tomi oceni tę sytuację, to na pewno poznacie jego opinię, a do tej pory proszę zakończyć dywagacje pt. "co kupił Platynowy" i "kto jest idiotą". Z góry dzięki ;).
drenujący atak ma być niedostępny? czemu został wyłączony? https://mfo3.pl/view/ab/73
No wlasnie, bo se mam zdolke w plecy
Ciekawa statystyka:
Magowie, którzy zresetowali się na wojów żeby chodzić na KG - WeLoveThisGame
Magowie, którzy zaczęli chodzić drugimi postaciami - wojownikami - na KG - Blond, Your Nightmare, Alvi, kto jeszcze?
Wojownicy, którzy przeresali się na magów/chodzą drugimi postaciami - magami na KG -
Proponuję zmienić nazwę z "Król Góry" na "Król Wojowników".
Od kiedy WeLoveThisGame chodzi na kg?