No to zwykłe eq mogłoby być do kupienia za żetony, a niemożliwe do wylosowania.
Podgląd wydruku
No to zwykłe eq mogłoby być do kupienia za żetony, a niemożliwe do wylosowania.
dobra, mam dośc woja na KG
to nie jest tak, że wojowie mają jakąś super przewagę- przekonałem się dziś- toksyna, kruszące grzmotnięcie, 2k żetonów, znośne miksy, reszta zdolek gemy i eq
i co? i 3 runda... jestem wprost wściekły, przecież przy takim czymś tylko skrajny idiota by nie ugrał- widocznie nim jestem
https://mfo3.pl/r/bad49d003 magowie też mają bardzo fajne zdole :D przez nią juz mialem 100% przegraną
Irytujące jest ewidentne przeciąganie kiedy większość moich przeciwników czeka do ostatniej sekundy, aby tylko przeciągnąć do auto.
Strasznie irytujące -_-
Czy nie lepiej by było wprowadzić zmianę: każdy gracz ma 5 minut na swoje ruchy, po upływie tego czasu dalej jego postać wykonuje ruchy samoczynnie? Znacznie zwiększyłoby to tempo walk (to wciąż 10 minut - a nie jesteśmy uzależnieni czasowo od "zachcianki" przeciwnika).
o ile w pvp łatwiej i lżej gra mi się wojem, o tyle na kg jakoś magicznie odpadam mając wszystko w 3 rundzie... następne kg gram swoim ulubionym magiem, woj stracił już swój kredyt zaufania
Proponuję zmienić sposób losowania eq i gemów.
Ewentualnie dodać możliwość sprzedaży za żetony tego, co się kilkakrotnie powtarza lub jest po prostu zbędne.
To samo z gemami - na co mi 7 sztuk gemu obrony? - może by tak jakieś limity wprowadzić?
Złe podejście. 500 defa to skrajna wartość. Żadna zdolność nie powinna zmuszać graczy do szukania skrajnych wartości danych statystyk.
Dorek miał skrajnie niskie szczęście - bo ja nie miałem go w walce dużo - więc oberwał od Oparów. Gdyby miał przyzwoitą ilość, dostał by może 2 statusami w porywach jak np. xani