Bardzo dobre igrzyska, zapowiada się ciekawie gdyż wreszcie jakieś inne (nowe) osoby przetrwały dalej ;)
Podgląd wydruku
Bardzo dobre igrzyska, zapowiada się ciekawie gdyż wreszcie jakieś inne (nowe) osoby przetrwały dalej ;)
Dobre igrzyska, nareszcie mieliśmy szanse pokazać jaka siła w nas drzemie :)
Czekam na następne :)
Za tydzień ja wygram
Niestety nie byłem, straciłem poczucie czasu gdy się zorientowałem było za późno... ;( Na jakiś sabotaż liczyłem ;D
Ja muszę zrobić sobie przegląd drużyn w grze, bo to, że siata z Rudasem jest w team dowiedziałem się po tym jak zostałem wystawiony. Z drugiej strony gdybym to wiedział, to jak sęp bym nie ubił kacu, z którym mógł bym dojść do finału... Ogólnie udane igrzyska, szkoda końcówki przez brak mojego myślenia
Właśnie się dziwiłem, że tak a nie inaczej postąpiłeś.
Powinieneś w sumie przeczekać z siatą w tej walce 2v1 5minut, gdzie wtedy Rudas musiałby dołączyć do kacu (inaczej by odpadł) i wtedy potem odpadasz w walce 2v2 albo w 1v1, ewentualnie wygrywasz obie ;)
Polecam Chorągiew Elearską ,tutaj nawet jak nie jesteś z nami w teamie ,a bijesz się ramie w ramie z nimi w finale już właściwie możesz wygrać.
Macie przyklad Soada ;>
Teraz przez presje czasu są pojedyncze osoby, ale zazwyczaj są jakieś układziki, mniej lub więcej warte :)
Znowu odpadłem przez coniego ! nie mozecie dodać kolców moze to mi cos pomoze?
Niech igrzyska staną się dla imprezą dla plebsu, bo elita nie ma tam co szukać
Nie mam zamiaru uczestniczyć w zjebanym evencie.
nikt ci nie karze :)
Nikt nie każe ich rozwalać tego, bo nie mają eq.
Bardzo dobre Igrzyska, może dziś doczekamy się zwycięstwa kogoś z assassinów.