Jeżeli jest wojem, nie może użyć zdolności maga i odwrotnie.
- - - - - - - - - -
Trochę po czasie, ale za Lisie Skóry i Odłamki Metalu lecą nieunikaty przedziału 21-29.
pewnie się komuś przyda kiedyś takie info
Podgląd wydruku
Bomba mozna zlapać na dowolnej podwójnej grupce ogników?
Jeśli nie, to na których polach mozna go spotkać
Czy zna ktoś wzór obrażeń Magicznego Uderzenia?
Dodano sklepik za żety 70+
Kiedy zostanie do niego dodane eq?
I kiedy eq na 65 za żetony (+ na 40 widmowe) będzie miało już normalne ceny, a nie takie na wyrost, które służyły temu, by nie było to eq kupowane w zbyt dużych ilościach na początku upa?
Czy z trumny w Nawiedzonym Kościele, można tylko raz dostać przedmiot?
Tak
Załącznik 13689 Czy to jest legalne? bo mi się nie wydaje, a administracja nie reaguje
przelewanie rankinga
na pojedynki nie ma obrony top 15 (:
Która Różdzka na 48 lvl jest bardziej opłacalna? Różdzka Antymagii? Czy Różdzka Mnicha?
Jak zachowa się defensywne natarcie w walce tvt, gdzie przeciwna drużyna posiada magów oraz wojów?
a) Nałoży odpowiednią barierę w stosunku do profesji wybranego celu
b) Nałoży obydwie bariery
c) Nie będzie wiedział co zrobić
Czy warto boecnie pakować golda do depozytu skoro jest tak wielka prowizja? To już bardziej się opłaca 9 razy paść z potworami niż schować daną wartość do depo.
Jak zapytasz 50 razy, to odpowiedź się nie zmieni. Jest dokładnie taka sama jak przy 49 innych razach.
Jak padniesz 9 razy z potworkami to dalej nie będziesz miał dostępu do depo bez prowizji, a wpłata do depo z prowizją umożliwia ci w przyszłości korzystanie z tego bez prowizji.
Przecież pierwszy raz o to zapytałem.
Dlaczego kolejne KG po wznowieniu wygrał tester? Powinni mieć zablokowana możliwość uczestniczenia w kilku pierwszych eventach
Czym jest spowodowane to, że nie mogę użyć niebieskiej łuski do zrobienia rogu?
Jakie itemy(dropiące z potworków) będą potrzebne do fabuły od shivy?( nie licząc questu z wendigo)
Jakie polecacie uzbrojenie dla woja na 30 lvl?
Jaki może być najwyższy plus w eq z wymiany homarów?
Czy jest jakieś wymaganie/próg levelowy albo coś w tym rodzaju żeby móc stworzyć 4 postać na koncie czy jedyną opcją są mf-y ?
Tylko mf-y.
kiedy powrócą igrzyska śmierci?
dla woja to polecam skrzydlatą włócznie jako broń , jeśli przeciwnik jest magiem to skrzydlaty hełm,gryfia peleryna,skrzydlate buty,gryfi pierścień gdy przeciwnik jest wojem ogrzy hełm,ogrza zbroja a na pvp okrągła zbroja ogrze buty ogrzy wisiorek
czy drobną zmianą wendigo jest bicie przebiciem ziemi nie tylko na mobilce i po niej tylko losowo i do tego 2 zniszczenia pod rząd do tego zwiększone deffy i walenie 7 zamieci na 2 rogu?
czemu moje pytanie odnośnie outfitów w Nordii zostało dwukrotnie usunięte? może zapytam jeszcze raz kiedy nowe outfity zostaną dodane do gry? tak jak to było zwykle z nowym miastem