wychodzi mi 13,18% - 11% na 2mp + 2 atak i 2% na obrażenia (baza 277)
Tam jest 3 obrażeń nawet, no to nawet 14,25% razem.
nie wiem co ty liczysz
Podgląd wydruku
wychodzi mi 13,18% - 11% na 2mp + 2 atak i 2% na obrażenia (baza 277)
Tam jest 3 obrażeń nawet, no to nawet 14,25% razem.
nie wiem co ty liczysz
Dobra, nevermind, policzyłem obrażenia jako punkty bonusu zamiast procentów bonusu (brak szkoły źle robi). Jednocześnie wychodzi, że przy niższej bazie obrażeń rękawice byłyby +4.
Tylko to z kolei trochę niebezpieczne, bo 5% bazy obrażeń, co stanowi niemal pełne +3 to 6% bonusu do obrażeń w rękawiczkach. Więc jakby lepsze.
Z czego dropi sygnet??
Z wodnego żółwia.
Z mini-bossa Wodnego Żółwia.
Mógłby ktoś wymienić miejsca w których może znaleźć uzbrojenie w skrzyniach? Chodzi mi o mapy wprowadzone niedawno.
da się zobaczyć wynik ankiety po uprzednim zagłosowaniu ? ( ankieta publiczna )
Jak tak to jak
Jeśli jestem wojem i używam np ognisty atak, lodowy atak itd. to gem atak magiczny plus bedzie działać na te ataki?
nie
Czyli gem tylko dla magów. No to sprzedam. Dzięki za odpowiedź.
Jesli przetapiam kaptur kostuchy +2, ktory ma caly bon w speed wykorzystuje do tego kaptur kostuchy +1, ktory tez ma bon w speed to dostane kaptur kostuchy +3 z bonem w speed, czy to jest losowe gdzie bon jest dodawany??
Nie. Z przetapiania nawet +3 Ci nie wyjdzie. Ulepsz żetonami, ale bon może pójść w cokolwiek. Nie ma sposobu na kierunkowanie bonusu.
Losowe, ale nie będzie miał mniej szybkości niż ten, który ulepszasz przetapianiemCytat:
Jesli przetapiam kaptur kostuchy +2, ktory ma caly bon w speed wykorzystuje do tego kaptur kostuchy +1, ktory tez ma bon w speed to dostane kaptur kostuchy +3 z bonem w speed, czy to jest losowe gdzie bon jest dodawany??
O czym Ty gadasz? Przecież właśnie +3 mu wyjdzie, czy przetapia w tę stronę czy drugą.