Ja zakładałem kapelusz arktosa, kurtkę eskimosa, wilcze buty i pierścień arktosa. Do tego 2 tygrysie oka i 2 szafiry
Podgląd wydruku
Czy grupa 2x 80lvl da rade na nixly, lavosa i boginie?
jak dostać się do skrzynka :D w lodowej dolinie?
Serio loguje sie do gry widze Yeti sie respi i nie mogę wejść w bosa bo musze poczekać ileś tam czasu.
I to nawet nie kampie wszystkimi postaciami, mam tylko jedna w tej lokacji.
można skrócic czas chociaż do 10 sekund? wydaje mi się że bedzie to uczciwe
chyba że globale będą wymagały bycia online przez cały czas to ja podziękuje za takie granie
Mógłby mi ktoś wypisać wszystkie zastosowania rudy złota ?
ile kosztuje gem wyexpiony na max szafir ?
Jeszcze rogi na wendigo i guest- przesyłka z oceanu
kiedy wrócą igrzyska śmierci?
jaka jest szansa, że na ostatnie ponad 100 arktosów dorpnołem tylko różdzke i lodowy krąg, pozdrawiam
Ile w statach warto miec mp na 80lvlu żeby odnosić sukcesy w pvp? Na 2 najwyższe leczenia to widzę trochę mało. Chodzi o woja
10
Zależy jak dobierzesz eq, bo masz spore pole do popisu na tej płaszczyźnie. Magmowy hełm/ wilczy hełm/ pierścień many/ krasnoludzki amulet/ Rękawice/ Diadem z głębin itp. W gotowym profilu 120-140 jest chyba ok.
Ile jest kombinacji 6 cyfr od 1 do 49?
Serio, tyle jest możliwości grając w totolotka:
49!/(6!*43!)= 13 983 816
Tak więc żeby trafić "szóstkę" masz szanse 1 do około 14mln
Jakie sety wytwarza Mariusz w Azard ?
"Konta nieużywane są automatycznie usuwane, jeśli minęło minimum 30 dni od daty ostatniego logowania. Okres ten wydłuża się o tyle tygodni, ile wynosi najwyższy poziom postaci utworzonej w ramach danego konta użytkownika."
Czy wliczają się usunięte postacie?
Czy scythe i kurthus wyjdzie razem z Oasis max 100lvl
Czy Oasis będzie osobno jako 120lvl?
Dlaczego set arktosa jest bardziej wartościowy od setu kryształowego?
https://i.imgur.com/KkyaDae.png
połówki medalionu są oznaczone *
Jak pokonać vivi #2?
- Manę ładuj zanim spadnie poniżej 20%?
- Używaj zaklęcia za 38 MP
- Na pierwszy status polecam skupienie kiedy najmniej bije vivi i można zadać najwięcej obrażeń
- Na drugi status regeneracja, druga najlepiej po zakończeniu pierwszej bariery magicznej u nas
- Bariera magiczna na skupienie u vivi, druga w okolicach 10-12k u vivi.
* Pocisk pośpiechu, uzdrawiający pocisk mogą się przydać poza top tier zdolkami.
"Dziwne. Nigdy nie spotkałem się z brązowym pyłem magicznym. W dodatku obok leży jakaś zniszczona kartka z widocznymi napisami "Zaproszenie" oraz "Turniej". Myślę, że powinienem przyjrzeć się bliżej tej sprawie. Może jubiler w Devos wie więcej na temat tego tajemniczego pyłu."
O jaki turniej chodzi? Bo pył używamy do portalu za vivim, gdzie nie ma przecież turnieju żadnego. Czy brązowy pył będzie miał inne zastosowanie fabularne i nie warto go marnować na portal viviego?
Chyba zapraszali sasina na arenę devos. Ale mogę się mylić.