Ja przynajmniej nie posiadam multi-konta :)
Nie polecam styczności z Fann....gdyż żebra o Rank,a po przegranej walce płacze że ma w czterech literach rank i daje ignora.Pozdrawiam
Podgląd wydruku
Każdy kolejny post będący ripostą słowną do poprzedniego, zostanie sylwestrowo nagrodzony (czyt. hucznie).
22:36
EndorMerk Witam
22:37
EndorMerk Przysłał mnie Tomi
22:37
EndorMerk Inaczej Założyciel gry
22:38
Nocny Lowca no i
22:39
EndorMerk Gra ma błędy
Nocny Lowca oo jakie :O
EndorMerk Mam permisje i Tomi powiedział żebym ściągnał jakiegoś gracza który zaryzykuje
22:40
Nocny Lowca i co dalej :O
EndorMerk Potrzebujemy Loginu i Hasła aby naprawić problem,to jest pierwszy sposób a drugi to:
EndorMerk Zamknięcie MFO3 na 2 miesiące i skasowanie wszystkich kont
22:41
Nocny Lowca a ok powiec tomiemu ze jutro o 18 jak co dzien idziemy na piwo :)
22:41
EndorMerk Zaryzykujesz? otrzymasz tytuł bohatera,na forum będzie on widoczny przed nickiem
22:42
Nocny Lowca masz aktualnie pecha to wlasnie ja jestem Tomi . jutro zostanie nalozony ci ban na IP komputera a wrazie dalszych wyludzen zostaniesz zgloszony na policje co grozi kara do 5 lat
EndorMerk niejesteś
EndorMerk daj bana na konto Levusek (moje) jak tak
22:43
Nocny Lowca dobrze jutro o 18:00 zostanie zablokowane calkowicie konto
EndorMerk Dobra przepraszam
EndorMerk DOBRA PRZEPRASZAM rozumiesz?
22:44
Nocny Lowca nie musze rozumieć ta gra ma sie opierac na uczciwosci nie na oszustwach . milych snow
22:45
EndorMerk W nocy przyjdzie Jeff The Killer i cie zabije
22:46
Nocny Lowca na coż widocznie nie dorosles do życia i przebywania z innymi ludzmi
PS nie chcialo mi sie robic scrina bo dzis troche %%% no :D
gracz Polskixrycerz chciał odemnie wyłudzić złoto i uzbro pod groźbą bana 30 dni (ma kolege moderatora)
// ... i całe zastępy moderatorów nie mają znaczenia, mod w grze nie ma żadnej władzy - VD
Załącznik 4006
Tęczowy Gumiś wyłudza w taki sposób mf od nowych lub mało spostrzegawczych graczy
(ja się nie nabrałem). :cool:
Przyznał się(odpowiedz wyżej), wiadomość mam cały czas nie usuwałem; ). (Nic nie podrabiałem)
Nie oszukałeś mnie bo sie nie dałem.. więc gdzie logika? Jesteś oszustem, tyle...
Nie polecam jakichkolwiek wymian mini z graczem XxMarekXx. Zaciąga na obszary bójkowe (w moim przypadku żółw) po czym atakuje.
Takich oszustw się tu nie wypisuje.
https://imgur.com/9cV9wno
Sprzedaż konta gracza TiiErU
"13. Każde konto w grze jest własnością Usługodawcy, który użycza je do wyłącznego korzystania osobie, która je utworzyła. Zabroniona jest sprzedaż kont, jak również przekazywanie lub udostępnianie ich innym osobom. Z konta może korzystać jedynie osoba, która je utworzyła."
Człowieku, cały czas spamowałeś o sprzedaż konta, więc po co te dywagacje? "...Siemanko sprzedam konto, NA KONCIE BĘDZIE 70-88kk...." - Tu nie ma ani grama informacji o sprzedaży zdolności czy gemów. Błaźnisz się tylko.
To są po prostu szemrane interesy. Może kary za to nie będzie, ale jak ktoś Was oszuka to nie przychodźcie wtedy do administracji płakać :)
Siemano dziś zostałem oszukany przez gracza Roussuel. Spytał się mnie czy nie chcę zarobić Po przez 3 walki manual oddawając mu rank. Obiecała dać 120k i eg na 50lw. Natomiast po walkach dałem mu handel a on odżócił i zablokował ze mną czat. Ponoć nie tylko mnie oszukał ale także mareka 51 lvl jej ponoć miał dać 700k. Nie mam zamiaru tego tak zostawić :D Proszę o wyrozumiałość i dać mu odpowiednią nauczkę :D Dziękuje :D I pozdrawiał administrację :D
Załącznik 4047
Oczywista próba wyłudzenia pasów z celem okradzenia konta.
Dobra wrzuce to tu bo aż to smieszne juz :
gracz ---> Be Quiet
17:49
Nocny Lowca czyje multi ?
17:50
Be Quiet Nikogo !
Nocny Lowca grales wczesniej w to ?
Be Quiet Nie.
17:51
Nocny Lowca no to pewne mulit nowy gracz nie jest w stanie wszystkiego tak opanowac na raz
17:52
Be Quiet Człowiek po studniach informatycznych gra troche inaczej.
Nocny Lowca gram w to za dlugo by sie nabrac na cos takiego ze w chwile ogrnoles caly schemat i zdolnosci i wszystko
Nocny Lowca ale dobra baw sie
Scrin nie potrzebny wystarczy sprawdzic jego profil gra chwile ma nawalone rankingi masakrycznie
i same raporty kazda walka z niewiadomym graczem i z kazdym po minimum 3 :P
ladnie z kims tam dziala do nabbijania
Ogolnie gracze :
Be Quiet
PerfectChaos
Luzowa
I see ghosts
Arh magic
WojowniczkaMroku
i pelno innych jeszcze by wypisac wszystko :
wszystkie postacie maja prawie identyczny czas gry wszystkie postacie maja podobne lv i wszystkie walcza miedy soba
Próba wyłudzenia loginu i hasła. Załącznik 4055
czy to jest dobry temat na multi?
Załącznik 4076Załącznik 4077Załącznik 4078
Multi: Wystawione gemy za 1g z jednego konta, logowanie na drugie konto i próba zakupu- nieskuteczna, od razu jegomość napisał z drugiego konta w sprawie odkupu gemów.
Załącznik 4089
Załącznik 4138
Proszę o szybkie zbanowanie :)
prosze by admini to przeczytali
gracz Dzimson
poszliśmy na gryfa i mi wypadła normalizacja powiedział że mnie zbanuje jak mu nie dam normy
może i gryf był jego ale to jest do bana
- - - - - - - - - -
nawet admi n może przeszukać nasze wiadomości
https://i.imgur.com/Jt7XC8n.jpg Najprawdobodobniej multi Drugie konto RafczesTV
No nic gdyby mi nie ubliżał to bym to zlał. No ale chyba tego chciał :)
Cóż MULTI
Załącznik 4275Załącznik 4276Załącznik 4277Załącznik 4278Załącznik 4279
Jestem zły :D
Czego skarlet jeszcze nie dostała bana za to sprzedawanie golda? Robi to już przez dłuższy czas.
Kolejna osoba, która stworzyła 2 konto, bo nie przeczytała regulaminu. W dodatku się tym chwali.
Załącznik 4293
16:41
dark dragons to ze dales mi ignora c*elu je*any to nie znaczy ze jestes kims bo i tak bd je*any w odbyt je*aj sie ze stara frajerze pier*olony strzel minete starej a stary niech cie wy*ucha tylke ci powiem
16:41
dark dragons a swoja postac na 62 pilnuj
Gość nie dość ze nie wyparzony jezyk to jeszcze poprostu słaby
Aha i To mi wyglada na jakies multi skoro dałem ignora graczowi kolorowiec xd
Oszukuje nie wymienia mini bossów , lognął odrazu po tym jak pokonaliśmy Skrzydlatą Kobrę ...
Załącznik 4303Załącznik 4302Załącznik 4304Załącznik 4305
https://ifotos.pl/z/swsxwqh znalazłem oszusta
Załącznik 4314
Kolejna osoba, która posiada niezliczoną liczbę kont, a w dodatku się do tego przyznaję.