No wlasnie, bo se mam zdolke w plecy
Podgląd wydruku
No wlasnie, bo se mam zdolke w plecy
Ciekawa statystyka:
Magowie, którzy zresetowali się na wojów żeby chodzić na KG - WeLoveThisGame
Magowie, którzy zaczęli chodzić drugimi postaciami - wojownikami - na KG - Blond, Your Nightmare, Alvi, kto jeszcze?
Wojownicy, którzy przeresali się na magów/chodzą drugimi postaciami - magami na KG -
Proponuję zmienić nazwę z "Król Góry" na "Król Wojowników".
Od kiedy WeLoveThisGame chodzi na kg?
Szczerse mowiac wole lazic magiem na krola bo te rozdzki sa bardzo ciekawe lecz nie umiem zupelnie walczyc magiem wiec chodze wojownikiem. Czemu ciagle wojowi sa najmocniejsi bo tego nie rozumiem ? Niszcza jedna taktyke (silny cios) to gracze wymyslaja cos innego i ciagle bedziecie narzekac ze cos jest za mocne. Moze nie ma ogarnietego jakos bardziej maga i dlatego mag nie wygrywa ?
potwierdzam, też wolę chodzić magiem- ten cykl zagram z ciekawości wojem, ale magiem gra mi się znacznie wygodniej
może to dlatego, że dopiero uczę sie gry wojem, a może rzeczywiście coś jest jednak na rzeczy...
Odnośnie tej sprawy - to rzeczywiście wygląda na missclick.
Aby uchronić od takich pomyłek posiadane zdolki specjalne znikają teraz z listy możliwych do wybrania.
Jeszcze poszły takie poprawki:
1) Rozliczenie całego eventu czeka teraz zawsze na przewidziany koniec ostatniej rundy, nawet jeśli finałowa walka skończy się przed czasem. To wszystko po to, aby osoba, która skończy walkę nieaktywna (zazwyczaj przy oddawaniu walki ;p) miała szansę wrócić przed końcem rundy i dokonać rozliczenia. Sprawdzałem to i w normalnym trybie, gdy gracz jest obecny do końca walki (nie przechodzi w tryb nieaktywności) nie było nawet wymagane przewinięcie wyników, aby punkty zaliczyło. Efektem ubocznym jest to, że wyniki/rankingi nie są dostępne od razu po zakończeniu eventu, tylko trzeba poczekać kilka-kilkanaście minut.
2) Na arenie KG nie działają modyfikacje postaci - aby nie psuć widoczności pyłkami iluzji. Efekt uboczny: Kostium-nagroda za zwycięstwo też znika na arenie, ale po wyjściu z niej jest już normalnie.
Dlaczego na królu góry niedostępne jest uzbrojenie: amulet życia?
Bo jest NIEUNIKATOWE, a nieunikatowe NIE SĄ NA KG.