Co się stanie jak użyję rózgi w czasie walki?
Podgląd wydruku
Co się stanie jak użyję rózgi w czasie walki?
Nic
Ile wcześniej kosztowały MFy (przelew)?
Czy możliwy jest jakiś związek pomiędzy tą zdolką używaną przez upominek a tym przedmiotem ?
W końcu nie bez powodu rózga jest przedmiotem do użycia w walce.
Jak mam wytworzyć róg na Wendigo? Czy muszę sprawdzać po kolei wszystkie kombinacje składników dopóki nie znajdę tej prawidłowej?
dokładnie
Może mi ktoś przybliżyć jak wyglądało pakowanie prezentów rok temu? 5 fragmentów->zabawka (bez żadnych opłat)->nagroda?
i jakie były nagrody? miksturki, jakieś szanse na unikaty?
5 fragmentów-> 90% szans na zabawkę (jak nie wyjdzie- wracają do cb 3 fragmenty)
Potem zabawki możesz pakować przy pomocy machiny- albo manualnie, co jest czasochłonne (ale można mieć 100% udanych), albo automatycznie (75% szans na zapakowanie)
Potem prezenty wymieniasz u Mikołaja:
po 5 sztuk (10% szans na unikat + chyba losowa odnówka)
po 50 sztuk (gwarantowany unikat + chyba losowa odnówka)
Za 300 wymienionych prezentów- dyplom pomocnika.
Manualne pakowanie było rok temu ułatwione czy dalej ze zmienną prędkością?Cytat:
Potem zabawki możesz pakować przy pomocy machiny- albo manualnie, co jest czasochłonne (ale można mieć 100% udanych), albo automatycznie (75% szans na zapakowanie)
Pamiętam, że w pierwszym evencie miałem manualnie gorszą skuteczność niż automat xd.
Jeszcze pytanko.
Da się zrobić w skrypcie warunek dla sytuacji, kiedy następna kolejka jest przeciwnika, a potem na pewno nasza?
Chodzi mi o sytuację żeby w razie spowolnienia na spokojnie użyć mikstury szybkości/doładowania nie obawiając się, że zrobimy to bezpośrednio przed dublem.
Na sztywno, warunkiem pokroju: "Następne 2 ruchy nie ma przeciwnik" niestety nie (kiedyś rozpisywałem się w propozycji dodania opcji "nie ma", ale nie było zainteresowania tematem). Jedyna opcja to jak wyżej - manipulowanie kolejnością, co niestety eliminuje kilka ciekawych zagrań.
To słabiutko.
Jak się nazywa to miasto okrążone czerwonym kółeczkiem w prawym górnym rogu. Załącznik 13309
Da się bez Północną Sferą i bez szukania przewodnika dojść samemu do lodowej doliny?
najprawdopodobniej nie- musisz znaleźć drogę w burzy śnieżnej, a bez sfery jest to na 99% niemożliwe
(kiedyś próbowałem w sumie kilka razy, za każdym razem nie wyszło ale to możliwe wina tego, że jestem nupem w takich minigierkach)
Czy jest skrót klawiszowy odpowiadający za przycisk z hashem, który wyświetla wyniki zakończonej walki?
https://prnt.sc/w0j87r
gdzie mam ustawic trampoliny?
Jestem na telefonie, więc napiszę ci to słownie: całkowicie po prawej, tam gdzie masz 3 kratki jedna pod drugą, to na najwyższej ustaw trampolinę ze strzałką w dół. 2 kratki niżej kładziesz trampolinę ze strzałką w lewo, 2 kratki na lewo od niej kładziesz trampolinę bez strzałek, a zaraz na lewo od niej drugą bez strzałek, następnie całkiem na lewo od tych dwóch, kładziesz trampolinę ze strzałką w prawo. Potem zablokowujesz trampoliny i skaczesz na tą ze strzałką w dół.
A 2 zagadka z trampolinami?
Kiedy wróci event król góry i igrzyska śmierci????
Po ile będą kosztować Kryształowe, Arktosa, Wilcze, Klasztorne eq +6 w ZASTYGŁYCH cenach?
Czy żeby mieć jakiekolwiek szanse na drop karty Gremlina trzeba otworzyć wszystkie możliwe pary drzwi?
Gdzie znajdują się kartki z słownika krasnoludów?
1 za portalem u Krasnoludów
2 u jubilera w nordii
3 i 4 w domu Iryny (musisz wziąć jak w nim jest)
5 u Ulfiara (po zakończeniu questu z misją ratunkową musisz do niego pójść, potem pójść po jego narzędzia do Zakazanej Kopalni i mu je odnieść, a potem wykonać zagadkę i da ci kartkę)
Pasywka z kryształowej włóczni działa na całą walkę czy od momentu chybienia do celnego ataku?