Napisał
Lisu aka wróciłem
Czy Ty przeczytales chociaz raz post do ktorego sie odnosisz? Chyba nie bardzo. Nie wiem co kierowalo Toba, gdy zamieszczales fragment o "moim toku rozumowania", a wiec tlumacze, na 100lvlu potrzebne bedzie ok 35 poziomow roznicy miedzy upkami, aby eq +8 z 100lvla nie bylo silniejsze od +0 kolejnego upa. Zostalo to bardzo przejrzyscie wyjasnione na poprzednich kartach. Skoro teraz na upek czekalismy 3 lata, to na 35lvli wychodzi 7 lat. Do zaakceptowania? Nie. Skoro kowal zostal wprowadzony, zakladam ze ktos pomyslal jednak przyszlosciowo, zadecydowal ze wprowadzamy, a z upkami sobie poradzimy. Wiec dobrze, ja sie ciesze. Tylko skad teraz zdziwienie ze itemy sa coraz silniejsze i trzeba podnosic roznice poziomow? Tak dzialaja procenty, proste. Co ma do tego jubiler nie wiem, gemy zaleza od statystyk a tam nie ma procentow lecz sztywne 10pkt. Wytrwalosc tez nie ma znaczenia, a to cale narzekanie nie ma zwiazku z tematem, oczywistym jest ze w jakiejs grupie znajdzie sie osoba, ktorej nic nie pasuje. Jeszcze sie taki nie urodzil, coby kazdemu dogodzil. Nastepnym razem polecam zapoznac sie z tekstem, ktory komentujesz.
Moim zdaniem nie jest potrzebny nowy temat, bo sprawa byla walkowana i nic nowego nie zostanie powiedziane.