Już próbowałem ale "plik jest za duży/error"
- - - - - - - - - -
lub taka inkonka małego zdjęcia jak jest na górze..
Próba nr.1
https://i.gyazo.com/785f41a60b75dc29...19e7edb279.gif
Dzieki Hydra
Podgląd wydruku
Już próbowałem ale "plik jest za duży/error"
- - - - - - - - - -
lub taka inkonka małego zdjęcia jak jest na górze..
Próba nr.1
https://i.gyazo.com/785f41a60b75dc29...19e7edb279.gif
Dzieki Hydra
Aha ok, a to "niby" oznacza ze jezeli podbjie czyste +2 do +3 to mam tyle samo bonu + dodatkowo rozdane punkty, czy na nowo losuje tyle ze z wiekszej puli punktow? Chodzi mi o to czy punkty daza do rownowagi (5 pkt czystego bonu podbijam. I dazy do rownowagi bonusu czyli 5 pkt w to co bylo + kilka w cos innego), czy jest to losowe (5 pkt bonu czystego + losowo dodane punkty dodatkowe)? Potrzebne mi to do policzenia od jakiej wartosci itemu oplaca sie ryzykowac podbijanie z czystego +2 do +3. Strzelam ze jezeli bon zostaje + otrzymuje dodatkowe punkty, bedzie to jakies 1.2k, ale nie wiem jak to dokladnie dziala. Sorry na takie skomplikowane (do przeczytania :P) pytanie, ale staralem sie wytlumaczyc.
Prosty przykład:
Itemek x z 6pkt w speeda podbijasz z +2 do +3
Powstaje itemek y, który ma 6pkt w speeda + z losowych stat
Ok rozumiem, a wiec jeszcze trzy, proste juz pytania.
Ile kosztuje podbicie itemka z +0 do +2 (65lv)?
Ile kosztuje podbicie itemka z +2 do +3 (65lv)?
Czy koszta sie zmieniaja, czyli z +0 do +3 kosztuje wiecej/mniej niz z +0 do +2 i z +2 do +3?
Nie mam w eq nic powyzej +1, dlatego pytam.
podbijanie jest tanie (w granicach 10-50k), a jak podbijasz żetonami to nie płacisz golda.
Ogólnie fajnie by było tak:
Żetony + odpowiedni nabity gem = bon kierunkowy w żądaną statystykę.
I żeby nie było za łatwo to ulepszanie z gemem ulepsza tylko o jeden plus, więc dla pełnego bonu w jednym itemku trzeba by było zużyć 3 gemy :)
W żetonach:
+0 ------>+1------>+2------>+3
.....130.........260..........260
Po drodze się po prostu sumuje
jaki potworek na x1 daje najwięcej AP na 66 lv
na x1 to meduza
ok dzięki
Co z "Przeklętą Zbroją"?
czy kto tego używa?
Czy bon w celnosc w broni wplywa na celnosc zdolnosci tj. drenaz czy trujacy atak?