Jak zdobyć Topór Walkirii oprócz zakupu w Klubie?
Podgląd wydruku
Jak zdobyć Topór Walkirii oprócz zakupu w Klubie?
Będą w przyszłości jeszcze promocje na punkty MF?
Najbliższa będzie chyba na wigilię.
Dlaczego tak wiele postaci na serwerze ma ubite Królową Szerszeni (bossa jeszcze z Eternii) na bardzo wysokim poziomie czyli 65, 80 itp?
To jest jakiś mem czy coś przeoczyłem i dostaje się za to jakiś bonus?
Zabicie jej jest niezbędne do skończenia tego questa https://forum.mfo3.pl/showthread.php...łwani-Problem
I weszła do gry dopiero w 2015 roku.
Jeszcze sam fakt, że Królowa Szerszeni została wprowadzona dosyć późno gdy gracze mieli postacie na poziomach dość wysokich, że nie myśleli o wracaniu do tego miasta aby ubić słabego bossa.
Jakie rybki można złowić za kulki chleba prócz Płoci?
wszystkie prócz złotej i szczupaków
bo w zeszłym roku nie było na halowen
z czego dropi naznaczenie?
Jeśli dobrze pamiętam to jest jedyne miejsce gdzie nie trzeba używać ani grama mózgu żeby je odnaleźć. Góry bodaj zachód, masz tam takie wzgórze, jest aż jedno w całym kompleksie, masz też schody i jak wejdziesz po nich na górę masz aż jedno możliwe pole do kopania, zauważysz od razu.
Lustrzane eq, Jaskinia Wędrowców: Sala 1 - ale dokładnego miejsca nie znam.
do czego prowadzi podziemny szlak? i jak odblokowac drugi kamień?
Jakie przedmioty można wymieniać u Artemiusa w Igloo?
Kły warga, pazury wilkołaka i skóry fenrisa.
Czy jeśli inny gracz trzymał by złoto w moim depozycie to będzie to legalne?
Paraliż traktowany jest w skrypcie jako status zdejmowalny czy niezdejmowalny?
Jakie mogą być upominki które dostajemy od rzemieślnika Tadka?
Nie ma spisu. Pióra Gromu, Fiolki Drosery dają unikaty na 10 lvl, Anielskie Pióra eq 16-20, Bagienne Esencje eq 21-29.
- - - - - - - - - -
Wydaje mi się, że jest tak samo. Chociaż ten paraliż jest w sumie dziwną kwestią, bo nie da się go zdjąć, a też nie jest podpisany.
Niezdejmowalne to specjalna grupa statusów, paraliż jest negatywny. Niezdejmowalny status, to nie status, którego nie ma metod na zdjęcie, tylko specjalna cecha przypisana do statusu.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post328135
Rozumiem, że nic się nie zmienia i jeśli zależy mi na pędrakach to najlepiej bić pojedyncze elfy?
Teoretycznie na 3* szybciej możesz je trafić
Zgłaszałam błąd, że właśnie tak nie jest. Temat przeniesiono do działu z naprawionymi błędami, ale słowa Tomiego rozumiem w ten sposób, że sytuacja z pędrakiem się nie zmienia.
Jakie są potrzebne składniki na ostatnią recepturę u krasnoluda i jakie eq z niej?
Mozna otrzymac gemy v2 z trumny szkieleta lub kalendarza eventowego?
Raczej nie.
Ostatnia recepta, którą znajdujemy:
Załącznik 12934