Maksymalny + w eq za wymianę świetlików to +3?
Podgląd wydruku
Maksymalny + w eq za wymianę świetlików to +3?
Jak w skrypcie ustawić, żeby w walce na 3 potwory, postać najpierw nałożyła przeczekanie na potwora z największą liczbą hp, a następnie użyła podwójnego drenażu na potworze z najmniejszą liczbą hp ?
Nie da się. Daj do polecenia o drenażu przeciwnik nie ma statusu nietykalność i ustaw wybór przeciwnika na najmniejsze hp.
lepiej wymieniać wilcze skury na losowe rzeczy czy robic zamowienia
Zamówienia
Klasztorny kaptur
ile razy Shakti może użyć eliksiru?
Kiedy eventy tygodniowe? Cały czas każde pytanie o takowe jest ignorowane. Igrzyska zostały wyłączone bez żadnego sensownego powodu. Kiedy w końcu jakiś odzew w ich sprawie?
Bo odpowiedź jest od samego początku taka sama a niektórzy nie potrafią tego zrozumieć.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...l=1#post328788
@Down; Zdajesz sobie sprawe z tego, że jestem testerem, nie? xD
Nie podoba mi się twój roszczeniowy ton.
Przypomnę tylko, że jesteś jedynie redaktorem który nie posiada, żadnych kompetentnych informacji w tym temacie. Więc nie nabijaj sobie postów. Jestem graczem, gram od początku i wymagam od gry jakichkolwiek informacji na temat tego co bezpodstawnie zostało odebrane.
Załącznik 13018
Nie mamy podanego żadnego powodu wyłączenia tego eventu. Jak w przypadku króla góry jest to zrozumiałe, gdyż event potrzebował przebudowy pod 80 lv. Igrzyska śmierci natomiast, żadnej takowej zmiany nie wymagały.
Nie domagam się dokładnej daty powrotu igrzysk a powodu dlaczego zostały wyłączone. Liczę na odpowiedzieć osoby POSIADAJĄCEJ JAKIEKOLWIEK INFORMACJE.
Gram, więc wymagam. A informowanie graczy powinno być obowiązkiem administracji. A w wielu przypadkach mogliśmy już zauważyć, że jest to pomijane.
Jak będzie wiadomo coś więcej w sprawie eventów tygodniowych to administracja na pewno niezwłocznie was o tym powiadomi
O, kolejny raz piszesz o kimś nie mając pojęcia o jego stanowisku w projekcie. Gratulację, trzymaj tak dalej.
Skąd wniosek, że ktoś ci powinien podawać powód? Tomi ma ci napisać czemu zmienił coś w swojej grze czy czego oczekujesz?
I tak generalnie to mając rangę użytkownik i pisząc do kogoś mającego wyższą rangę używa się innych słów, ale to tak na przyszłość:p
Gracze powinni być informowani w jakikolwiek sposób dlaczego została wprowadzona taka, a nie inna zmiana. Wystarczy małe uzasadnienie. Do niektórych jednak przydałoby się wysłać list lub wiadomość na mailu. Ewentualnie napisać SMS lub zadzwonić, bo i tak nie zrozumieliby, jeśli byłoby to napisane w zmianach.
upek części fabularnej, prace nad nowymi zdolnościami i eq na kg oraz poprawa is pod kątem sabotów
Oj nie jest znane stanowisko w projekcie.
Generalnie najwięcej do powiedzenia mają Denol i proof w tym temacie (ostateczne stanowisko), ale wątpię, że czegoś się dowiemy w najbliższym czasie przez to, co się teraz dzieje...
Przecież to jest najprostsza rzecz na świecie.Cytat:
poprawa is pod kątem sabotów
AKCEPTACJA POMOCY
I rozumiem, że gracze biorący udział w is chodzący solo mają czekać, aż ktoś z 20 osobowej ekipy ich wyłapie i odeśle do miasta? W ten sposób to możesz bić się z kolegami w wiekowym lesie, a nie na evencie dla każdego
Uderzyłem samego siebie i wszedł cios krytyczny. Czy to oznacza, że mam dużo szczęścia, czy mało?
uniki i celność mają wpływ na krytyki?
Jak nazywają się odpowiedniki Halloweenowej Niespodzianki na evencie Bożonarodzeniowym i Wielkanocnym?
I prezenty na boże narodzenie jakie mają pełne nazwy.
Jajko Niespodzianka na wielkanocnym
Świąteczny Upominek na boże narodzenie
Oferta w sklepie wyznawców fortuny zmienia się o 00:00?
Kiedy będzie darmowy reset stat?
Czemu nie mogę przesunąć Tabliczki, która blokuje dostęp do teleportu w Wielkiej Katedrze?