Niestety obecnie nie. Jednak w przyszłości jest planowane poprawienie widoczności osiągnięć właśnie z paskami postępu.
Podgląd wydruku
Niestety obecnie nie. Jednak w przyszłości jest planowane poprawienie widoczności osiągnięć właśnie z paskami postępu.
Jak tam postepy z ELO?
Dlaczego nie ma opcji zapamietaj dane przy logowaniu?
Zapamiętywanie danych logowania się do gry tego typu, gdzie w grę wchodzą pieniądze, wydaje się rozwiązaniem mało bezpiecznym.
Cytat:
Dlaczego nie ma opcji zapamietaj dane przy logowaniu?
A przeglądarka sama nie pyta o zapamiętanie hasła?
Zapyta jeśli zaznaczymy opcję w Ustawieniach programu --> Proponuj zapamiętywanie haseł. Większość jednak przeglądarek standardowo ma ustawione to na tak.
O upku eliar w 2013 też mówili nie długo ;D. Strzelam że gdzieś w listopadzie dopiero będzie elo.
ma ktoś rózgę potępienia z bonem w atak mag pokazać ile może miec maksymalnie ataku?
Na +3 max 83 ataku
ALE ŻEM TRAFIL Z PYTANIEM!
Powinienem zacząc obstawiac u buka.
czemu spsuliscie bojki? ;-;
poza tym aktem gwautu na tym co w grze najlepsze, przyznam calkiem fajne zmiany. szczegolnie eq, wylaczajac to"Różdżka Potępienia - zmniejszono bonusy atrybutów z 6% do 4% oraz ilość drenowanej many z 6 do 4 MP". podoba mi sie tez zmiana w spowolnieniu, w koncu mag otrzymuje fajna zdolnosc z obrazeniami.
teraz to ja mogę walczyć w bójkach, jak eq i gemów nie tracę xD
to samo tyczy się bójek na iś?
Ale fakt faktem, sporo beznadziejnych zmian. Oslabiliscie wszystkie mini, w jakim celu? Na tym polega cala zabawa, lekki dreszczyk emocji w walce z boginia.. a teraz? Dodatkowo ograniczenia w bojkach? Teraz to juz chyba nigdy nikt z high-lv nie pojawi sie na uroczej czy polanie ogra..
Dlaczego tych dodatkowych czesto mocno kontrowersyjnych zmian nie ustala sie wspolnie?