Bo śnieg.
Podgląd wydruku
Bo śnieg.
jest gdzies wzor dzieki ktoremu oblicze ile musze miec expa na dany lvl , lub tabela expu ?
gryf pojawia się co 100 ubitych lwów czy co 100 walk z lwami? chodzi mi o to czy jeśli walczę z dwoma lwami na raz to wystarczy 50 walk czy trzeba całą setkę?
Co 100 ubitych lwów, jednak muszą zostać zabite tak, abyś dostał za nie doświadczenie - z energią.
100 zabitych lwów i 24h więc nie zdziw się jak na jednej energii nie zabijesz dwóch gryfów :P
Gdzie znajdę spis uzbrojenia z +?
Nie ma czegoś takiego. Za każdym razem plus wejdzie nieco inaczej. Oczywiści możesz sprawdzić w bazie danych gry, ale trudno powiedzieć na co trafisz przy kolejnym numerze.
Każdy przedmiot może mieć + który zostanie dodany w losową statystykę. W przyszłości będzie można ulepszać itemki :)
bo gdy w dziale np. pochwal się swoim itemkiem niektórzy wstawiają linki z przedmiotami które mają + i jestem ciekawa skąd to biorą :)
Itemki z plusami można dostać losowo, wyciągasz coś ze skrzynki i może się okazać, że jest to itemek z plusem.
nie ma takiego działu :P
temat chyba jest, a itemy możesz z + wyjąć ze skrzynek, dostać od NPC, questa, bossów, minibossów
w sklepach w miescie nie ma itemów z +, można je kupić od innych graczy też
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)
Czy na trafienie krytycznym ciosem wpływa szczęście obrońcy. Chodzi mi o zdolność bo sobie woja założyłem i nie wiem co i jak...
na trafienia zdolnościami i zwykłe wpływa twoje szczęście i szczęście przeciwnika też
Czemu nie moe napisać tematu w dziale pomoc ?
jak przeskoczyć na drugu brzeg w kwiecistej łące ?
Zepchnij kłodę z górki, która jest nad tym strumieniem.
Działa poświęcenie na bossy/minibossy? :]
nie probowalam sie tak pozbyc zolwia ale nie dziala:(
Nie działa.
czy to no normalne jak na 31 levie nie pokonałem banitów,jastrzębi i tarantul bo mi sie nie chce?
twoj len nie jest normalny :) a jesli to staty to popytaj w dziale pomoc w co rozdawac
ok ;D Jastrzembie ubiłem , nie wiem jak banitami i tarantulami... ale chyba nawet dobra ta ogrza maczuga co z jej korzystam,ale nie wiem czy lepsza skrzydlata włócznia. Ide bić tarantule ;D
Czy w przyszłości jest planowane połączenie golda na wszystkich postaciach??
Co lepsze, skrzydlata włócznia czy ogrza maczuga, oraz jak otowrzyć skrzynke na murach langerburgu
Skrzydlata włócznia pod pvp, a ogrza maczuga pod fabułę. Żeby otworzyć skrzynkę musisz dojść do miasta Urkaden, na północ znajduje się Przeklęta Grota, a w niej boss Przeklęta Nimfa. Po jej pokonaniu i wyjściu z jej komnaty znajdziesz klucz, który otworzy tą skrzynkę.
dzięki ;) mocny reputek
Expiąc na wilczy sługa razy 2, zużywając 130 energii dziennie w ile czasu wbije się z 41 do 42 lvl?
Z 41 na 42 jest 186 000 expa. Za jedną walkę na wilczych dostajemy z tego co pamiętam, jest 20 expa (dawno nie bilem, wiec jak cos to mnie poprawcie). 130 energii dziennie daje nam więc 2,600 EXPA na dzień. Wychodzi mi 71,5 dnia, coś mało, więc pewnie expa jest mniej :X.
Dokładnie 21 expa, więc nawet szybciej wyjdzie.
wtedy 2,730 expa na 130 eny, a więc wychodzi 68,1 dnia.
Jaki jest kod do tych ,,Drzwi'' w lochy urkaden poziom 1
Oki ;) Reputek za uświadomienie mnie
Ta propozycje parokrotnie przewinęła się przez forum, nic jednak nie wskazuje na to, żeby zanosiło się na zmiany.Cytat:
Czy w przyszłości jest planowane połączenie golda na wszystkich postaciach?
Co z update?
to co zawsze, czyli nie wiadomo, więc graj sobie i nie myśl o takich drobiazgach, gdy żółwie czekają :p