Tak. Ale chyba w edytorze mfo3 działa więcej kodów.
Podgląd wydruku
Edytor w MFO2 jest przestarzały i ograniczony bardzo, nie można elementów blokowych dodawać nawet czy chociażby stylów CSS. (TUTAJ temat z kodami HTML do MFO2)
Jak mam opisać księgę krasnoludów do zrobienia kopii? Widzę, że poprzednio źle zrobiłem, a wszystko wpisałem ładnie, teraz napisałem jakieś bluzgi i też przeszło.
Cytat:
Okładka księgi jest szara. Dodatkowo powleczona jest materiałem. Księga jest naprawdę nieźle wykończona, krawędzie okładki są diamentowe.
Gdzie jest dom pustelniczki iryny?
Śnieżno-Złote Góry Północ
uzbierałem już 500k dla mariusza, kiedy on się przeniesie północ (azarad)? ciągle w urkaden siedzi
Jakie uzbrojenie na 80 poziom za żetony klubowe najbardziej się opłaca brać?
Jak zabije jednego dnia 100 lwów to mam dzisiejszego gryfa jak zabije 200 mam jutrzejszego a jak zabije 300 mam 2 razy jutrzejszego czy pojutrzejszego?
Aha a więc to tak
Jakie przedmioty mogę pozyskać za wymianę 30 ściętych drzew u drwala?
Domyślam się, że EQ drwala. Niektórzy pisali o Polarnym Pierścieniu, a ostatnio mi wydropiło 10 Rumiankowych Okładów więc miksturki leczące statusy też raczej są.
polarny płaszcz zdobyłem
Jest jakaś inna szansa pozyskania eq Kalvadora niż ze skrzynek oraz walki z nim?
ile wynosi maksymalny bonus w jedną statystykę w unikatach na 73, a ile w unikatach na 80?
ilość złota otrzymywanego z walki z minibosem zależy od lvl gracza?
https://s6.ifotos.pl/img/dziuraJPG_qqrwqwr.jpg
Jest tam jakaś lokacja? Można się tam dostać?
Kiedy wznowią IŚ i KG?Na moim lvl i tak nic nie wygram, ale jestem ciekawy.
Większość graczy to ma 1lv i postać w dilli.
Opłaca się wymieniać skorupy u Hidrona, czy zbierać do Czeladnika ?
Jaka jest szansa na karte pędraka?
Jak tworzyć skrypty?
Bo chce własny stworzyć.