Nie
@Down; zobaczysz jak przyjdzie event
Podgląd wydruku
A koszt rozg to bedzie podobny co do standardowych czyli inaczej mowiac za laske medrcow mi sie wydaje ze 400 zetow bedzie kosztowala?
Na ile tur dostaje się wylosowany status pozytywny?
Załącznik 16743
z tego co pamietam 2 lub 3 tury ale tego bardzo dawno nie uzywalem
Nie chce zakładać nowego tematu, ale proponuje zwiększenie czasu na wykonanie ruchu do 13 sekund
ja to bym zmniejszył do 8.
Świetna propozycja jestem za, przy słabym internecie obecny limit czasowy nie jest wystarczalny.
- - - - - - - - - -
Ale Kamilu oczywiście że zawsze masz kontrole nad tym czy zostaniesz odbity na skrypcie. UWAGA WYSTARCZY NAPISAĆ DOBRY SKRYPT. płakanie na forum o odbicie to nie rozwiązanie. A po drugie to *Bartolome jak już. Pozdrawiam
Co powiecie na jakiś mały nerf miecza zwinności/buff wszystkiego innego? bo widziałem dzisiaj 1 woja z toporem, 1 z rękawicami i 2137 z mieczem. Na 5 rundę wychodziło już tylko +/- 8 wojów i każdy miał ten miecz ;)
Czemu czasami na kg jest w 1 rundzie, że po jednej stronie tylko 4 osoby? A w innych rzędach po 10-12 osób. Tak samo z wejściem na rundę dlaczego czasami respi na środku 2x pod rząd bardzo rzadko na lewo? Czy to poprostu rngowski mocny lineaup?
Co do zmian na kg. Wyrzuciłbym losowanie eq za MF, bardzo kusząca propozycja jak się dostaję taki odpór. Jednocześnie identyczna propozycję był do wywalenia odporu z zdolek specjalnych.