Minibossy mają w sobie cząstkę "bossy", więc też nie działa.
Podgląd wydruku
Minibossy mają w sobie cząstkę "bossy", więc też nie działa.
Czy jest jakaś możliwość żeby przenieść złoto z jednej postaci na drugą ?
A jak jest to proszę z jak najmniejszą stratą dla mnie.
Znajdź zaufaną osobę z podobną ilością złota. Ty przerzuć złoto do partnera Banku a on do Twojego. Wtedy prowizję płacisz tylko raz.
Ale czekajcie czyli ja muszę dać mu.-10%
On musi dać mojej 2 postaci -10% czyli 20% w plecy tak ?
Jak dojść na ten mur gdzie jest srebrna skrzynia? W Langeburg
przez tarantule
Dlaczego główny plik mapy jest obrazkiem, a nie kwadracikami?
Gdzie oprócz Podmokłej Polany występuje Lis x2??
Chyba nigdzie.
Kardinale pyta gdzie oprócz podmokłej polany.
Ja mam pytanie z innej beczki ...
Kto jest prawdziwym ojcem Pablito?
:D
w Mglistej Dolinie :D
łap mapkę - https://forum.mfo3.pl/showthread.php...Mglista-Dolina
No przecież, zastanawiałeś się nad tym miejscem, patrzyłem na mapkę i nie zauważyłem. :)
Dlaczego na czacie handlu, gdy dla przykładu oferuje kilka przedmiotów i do każdego chcę dodać link (przedmiot lub forum) to
1 adres jest w postaci [link], natomiast kolejny już nie (pełen adres)? Da się coś z tym zrobić, czy tak już musi być?
Podobnie jest wszędzie indziej - na czacie głównym, również w prywatnych wiadomościach, no, ale tutaj może jest to zamierzone. Na handlu mimo wszystko powinno się dać wkleić więcej linków :).
kiedy będzie Eliar ? / bo już strzasznie długo czekamy !!!
:mad:
Pytanie zakazane. W niedzielę, ale nie wiadomo w którą. Trzeba docenić pracę adminów zamiast ich pospieszać.
Czy zmieniła się Wam godzina na forum?? Mam ustawioną strefę czasową GMT + 1h i posty wyświetlają mi się o godzinę wcześniej.
@DOWN: wiem, nie w tym był problem, ale już sobie poradziłem.
Bo przestawili czas w polsce na wiosenny :P
w ustawieniach konta na forum macie "opcja poprawy DST"
czy na smarfonach jest jakas możliwość kliknięcia
"ppm", chyba wiecie o co chodzi...
Pytanie do testerów głównie, czy na szybkość oraz szczęście działa również spłaszczenie statystyk ?
Na 99,9% sądzę, że tak.
na szybkość tak bankowo
a na szczęście też na 99,9% tak
to ja mimo że nie jestem testerem dodam 0,1 % do niepewności Mity spłaszczenie jest na 100% tu i tu jeszcze jak były testy ogólne policzyłem ;]
po testach ogólnych było sporo zmian we wszystkim mogło się zmienić i nie spłaszcza, ale przyjmijmy że jest :)
czy wy tez macie minimalny limit czestotliwosci walk z potworami 25%?
Tak
Na czym polega inflacja i od czego zależy drop złota? (nigdy nie byłem dobry z ekonomii więc proszę o jasne wytłumaczenie :/)
Drop złota jest zależny od ilości złota środkowego gracza z Rankingu Złota - im więcej ma ten gracz złota, tym mniej dostajemy, a im mniej on go ma, tym dostaje się więcej (jeżeli dobrze ogarnąłem, jeżeli nie to proszę sprostować :)).
oj mylisz się siata (przynajmniej jeśli chodzi o te sytuację)
bedzie event wielkanocny?
wypadaloby zeby byl event na kazde swieta , w wiekszosci gier jest
Będą życzenia ze strony administracji :D
Testerzy też się dołączą do życzeń ;)
z okazji świąt wielkanocnych i wiosny masz loterie :P
Czemu byłem głupi i przeciekałem? ;(