Prawdopodobnie w takim samym odstępie czasu jak było to z Devos.
Podgląd wydruku
Dlaczego Baeldung nie chce zreperować mi eq?
Ostatnio był jakiś bug. Mi też przestał reperować
hełm szczurołaka to kiedyś był pancerny hełm i dropił z żółwia, potem była "standaryzacja" dropa i dlatego tak to wygląda
Ma ktoś może skrypt na lavosa lub Nixxly?
do czego służy antracyt bo kupiłem ale no nie wiem do czego służy
Gdzie można zdobyć Pierścień Specjalisty?
czy wymieniając kwiaty lotosu na eq wyklęte to czy jest szansa na eq z + i jak jest jaki + może być maksymalni?
Co mam zrobić, żeby móc zrozumieć Garina, strażnika zakazanej kopalni?
Mam wszystkie 5 części słownika, a dalej nie mogę z nim pogadać.
ile trzeba mieć ataku żeby pokonać krytykiem uzdrowicielkę?
270+ (oczywiście razem z gemami) wystarczy na zabicie uzdrowicielki, zacka czy berserka na dublu (przy większym ataku może nawet nie na dublu)
Ja Viviene zabiłem akurat z gniewnego https://mfo3.pl/r/b4444de79
Zkąd mogę wziąć cukierki żeby je wymienić na śnieżki ?
Telimena daje w eterni raz dziennie
śnieżnobiały lotos z życiodajnych źródeł gdzie on jest ?
Jak wykraść księgę krasnoludów? Po wymienieniu ksiąg podczas wychodzenia z pomieszczenia mnich i tak mi ją zabiera i trzeba czekać znów pięć godzin.
Za drugim razem podszedłem do regału jednak wybrałem opcje odejścia myśląc, że mnich wejdzie i zabierze mi fałszywą niezamienioną księgę lecz się tak nie stało i mogłem normalnie wyjść, więc spróbowałem wyjść drugim wyjściem (tym którym idzie się do Sebastiana) ale i to nie poskutkowało.
Następnym razem zobaczyłbym czy jest opcja zamiany ksiąg dwukrotnie po ponownej interakcji z regałem ale w razie niepowodzenia nie chce czekać kolejnych pięciu godzin.
Jaka jest okładka? Niebieska. Druga część sugeruje, że chodzi o kolor, a nie że należy zapomnieć jak się odmienia przymiotniki. Jaka jest podłoga, chodzi mi o materiał. Drewniana. Jaka jest wieża, chodzi mi o wysokość. Wysoka.
ok dzięki
Ominąłem patrole klonów, ale nie mogę dostać się pod samo ujęcie wody. Musi być jakiś sposób... o co chodzi w tym ?
Jak masz skrzynke na balkonie, to ustawiasz się bodajże pole na lewo od skrzynki i rzucasz śnieżką w dźwignię
i wtedy gitara
Co może wypaść ze szkatuły Necrona?
Co trzeba zrobić żeby pojawił się kluczyk w Świątynii Urkade: Wilgotnej Komnacie?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ań-Odkupienia Przestawić dźwignię.
Jest niemal na samym dole mapy po lewej, może być słabo widoczny