Musisz 3 sale przejść w Jaskiniach.
Podgląd wydruku
Musisz 3 sale przejść w Jaskiniach.
Jak rozwiązać zagadkę z lodowym kamieniem w jaskini wędrowców sala 2?
Gdzie są nowe depozyty?
Znalazłem trzy - w Nordii, w Azarad i w kasynie. Czy są jakieś jeszcze?
Opłacalne jest zbieranie kryształów północy?
Co ile odnawiają się kryształy ognia?
Co dobę
Jak wyglądają wzory na otrzymywany dmg (chodzi mi głównie o to jak obrona/obrona magiczna redukują obrażenia)?
Skąd wytrzasnąć:
- 5 x Skrzydło Arimana
- 5 x Róg Arimana
Z Arimanów.
Obojętnie jakiego koloru? :confused:
róg czerwony, skrzydło niebieski
W zależności od koloru dropią różne przedmioty.
Ile czasu trzeba czekać po nowe śnieżki u Stefka?
Tak konkretnie to po odebraniu czekamy 24h. Nie odnawiają się po północy ale może logiczniej byłoby to właśnie tak skonfigurować.
Warto by było dodać, żeby dzieciak mówił nam, za ile dokładnie godzin/minut można odebrać śnieżki. Bo ja od 2 dni nie mogę się o nie doprosić. Pomimo, że cukierki posiadam.
Już powinno być dobrze.
w jakich godzinach pojawia sie lucjan
Gdy próbuję zapisać skrypt sprzed wielu lat, pisze "Przesłano nieprawidłowe dane". Nie wiem, co w moim skrypcie jest nie tak, ale podejrzewam, że coś z dotychczasowych aktualizacji, lecz nic się nie podświetla. Które warunki czy akcje są nieaktualne lub co jest powodem tego problemu?
Jeżeli nadal macie problemy, podeślijcie mi je w wiadomości na forum i wam poprawię.
Gdzie spotkam Iberiusa?Nie ma go w jego domku w Azarad.
Nie ważne,odnalazł się chłopaczyna.
Jaki jest limit użyć dotyku śmierci przez Serafina?
Załącznik 11487
Ktoś powie, jak się dostać na zaznaczony na mapie most, bo w miejscu x drogę blokuje drzewo, a nie znalazłem innej drogi. Czy muszę wykonać jakiś quest?
Musisz pokonać bossa Lodowe Ostrza i w Jaskinii Wędrowców iść w dół. Jak zobaczysz na mapie Piżmowoły - jesteś w dobrym miejscu.
Dzięki musaraj, bo myślałem, że na tamtej mapie nie da się w pewnym miejscu przejść, bo jest drobna rozpadlinka, ale jednak się da.