Jak odblokować Hyde Park?
Podgląd wydruku
Jak odblokować Hyde Park?
Czemu Animacja: Taniec jest handlowa, a Animacja: Taniec 5x jest niehandlowa? Mam kilka sztuk i pociara nie przyjmuje ;/
Problem:
1. Przekładam stackowane przedmioty z depozytu do ekwipunku.
2. Klikam zielony przycisk "wyjmij" (1).
3. Wpisuję liczbę przedmiotów, które chcę przerzucić i akceptuję.
4.
- W części przypadków suwak (2) pozostaje na miejscu, pozwalając od razu wyjąć kolejny przedmiot (jak w przypadku przedmiotów z ID)
- Innym razem suwak przesuwa się na początek depozytu wymuszając scrollowanie na dół, celem wyjęcia kolejnego przedmiotu.
Ktoś wie co jest tego przyczyną i co zrobić żeby suwak zawsze pozostawał na miejscu? Dziwnym trafem nie widzę tutaj żadnej reguły.
__________________________________________________ __
Załącznik 10096
Jest reguła. Zależy od tego, który przedmiot sobie "zaznaczysz" (klikniesz i jest ciemniejszym kolorem). Wtedy tego przedmiotu trzyma się suwak.
- - - - - - - - - -
Ale jak zrobisz jakąś akcję z zaznaczonym przedmiotem to lista wróci do początku.
Czy Mięsożer i Goblin królewski używają szczęśliwej siódemki gdy są bossami?
Czemu jeżeli chcemy kogoś wyszukać w grze, to możemy to zrobić tylko po pierwszym członie? (np. Jan Cze Kowal i Czesiek) po wpisaniu w wyszukiwarkę "cze" wyszuka nam samego cześka. Jest to strasznie nieintuicyjne, wie ktoś dlaczego tak to działa i czy twórcy mają zamiar coś z tym zrobić? Głupio tym bardziej jeżeli gra umożliwia tworzenie nazw składających się z więcej niż jednego członu
https://mfo3.pl/r/b589cd391
Dlaczego ta zielona pokraka nie chciała dać Klątwy Tonberrego przez 100 tur?
Moje pytanie brzmi tak: Jeżeli dwie osoby chcą grać w mfo3 na jednym PC to co powinienem zrobić ,aby nie wyrwać bana?
Nie wchodzić sobie na konta
Nie robić interakcji pomiędzy kontami. (np. handlować między nimi)
co oznaczają te kreski pod użytkownikiem redatkorem super modem itd
Czy kiedyś planie jest dodanie tabliczek odnosnie godziny ostatniego bicia necrona lub amaterasu?
A o necronie czasem nie mówi ten duch w namiocie?
Jaki jest wzór na obrażenia ale w przeliczeniu na rękawice?
taki sam
jak w przypadku innych broni.
Czy jest gdzieś jakaś rozpiska co dropi z losowych upominków u Rzemieślnika Tadka?
Mam dwa pytania. Czy ten bonus na okrągłej różdżce działa na bossy? Nie pisze nic że nie. Tu itemek --> https://mfo3.pl/view/a/559 <--
I drugie pytanie czy jak zaloguje sie na konto siostry tylko zaloguje to czy jest to karalne czy moge się logować i kar nie ma?
Ile speeda ma Skrzydlata Kobra i Zielony Smok?
Jakiej profesji jest siostra Leokadia? Czym bije itp.
Ja zabiłem :rolleyes: