na 15 poziomie: 1000 hp (800 najlepszy miks) - 50 bazowo
na 30 poziomie: 1500 hp (1300 najlepszy miks) - 75 bazowo
na 50 poziomie: 2200 hp (2000 najlepszy miks) - 110 bazowo
na 65 poziomie: 2500 hp (2175 najlepsze leczenie) - 125 bazowo
tak bym dal.
Podgląd wydruku
na 15 poziomie: 1000 hp (800 najlepszy miks) - 50 bazowo
na 30 poziomie: 1500 hp (1300 najlepszy miks) - 75 bazowo
na 50 poziomie: 2200 hp (2000 najlepszy miks) - 110 bazowo
na 65 poziomie: 2500 hp (2175 najlepsze leczenie) - 125 bazowo
tak bym dal.
Dostalem za prog 1000 smietnikow mega mane, i tutaj pytanie: bardziej oplaca mi sie sprzedac czy trzymac i sobie ubrac jak dobije lv? Bo niby fajna zdolnosc ale kasa jeszcze fajniejsza, a nie widze zastosowania na ten moment. Ani slotu. Chyba cos widzialem w jakims raporcie, ze necron ma obszarowke zabierajaca mane, ale glowy nie dam. Przy czym i tak nie sadze, aby warto bylo trzymac droga zdolnosc dla jednej sytuacji, na jednym minibossie. Co poradzicie?
Zdolności najpierw się uczy, a sprzedaje dopiero kolejne.
Na twoim miejscu bym zostawił, bo zdolność z pewnością się przyda nie tylko na Necronie, a nie wiesz kiedy Ci wpadnie w ręce drugi zwój.
hmm moze racja, zostawie sobie, cena zdolnosci nie spada tak szybko jak cena eq, wiec raczej nie zarobilbym, gdyby okazalo sie ze zdolnosc jest jednak przydatna i musialbym kupic. dzieki
Od którego poziomu eq można łączyć u kowala ?
31 w górę
Gdzie lecą bojowe zbroje?
ej, rozumiem dział "pytania" to pytasz, ale człowieku ogarnij się :P znalezienie informacji o itemkach to nie problem. solucja, poradniki do bossow, tam to wszystko jest. kiedyś nie było czegoś takiego jak fora i ludzie sobie radzili. nie jesteś nowym graczem więc powinieneś już umieć poruszać się po forum, znajdować informację. zbroje znajdziesz w przeklętej jaskini, ja znalazłem tę informację w około 2 min, solucja Antybristlera. poradzisz sobie.
To ciesze się że wiesz, jednak dzięki i chyba mniej męczy napisanie po prostu gdzie leci niż klepanie wykładu.
Poza tym już wszystko wiem ;d
ile doświadczenia się mieści od 50lvl do 65lvl? liczył ktoś?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php?25567-Tabela-EXP
Tu można to obliczyć.
Jak jest z polami muszelek? Respią się one ciągle w tych samych miejscach, czy jest np. 30 miejsc gdzie mogą się pojawić, a pojawia się 20?
Ile może być miejsc, gdzie respią się muszelki? (Jeżeli respią się w różnych miejscach)
Co ile się one respią?
Czy są jakieś nagrody za wymianę x muszelek u Lukrecji?
Czy na mapach poza Świątynią i Wieżami, gdzieś jeszcze respią się muszelki?
20 miejsc respu (stałe) (jeszcze jest to jedno eventowe jednorazowe jak szukasz amuletu)
10 laguna
5 nocy
5 dzień
ok 40 na dobę
Losowy resp i czas (4-18h? jeśli dobrze pamiętam ale to nie jest pewne)
Za progi oprócz artefaktów nie ma
nagrody:
3 niebieskie pyłki
3k golda
muszelkowy set
astralny set