Czy statystyki bossów początkowych tj. Gacki, Galareta zmieniły się mocno od 2011 roku?
Podgląd wydruku
Czy statystyki bossów początkowych tj. Gacki, Galareta zmieniły się mocno od 2011 roku?
Czy jestem w stanie pokonać gacki na 4 poziomie, Galaretę na 5 poziomie?
Czy auto-rozdawanie stat dla fabuły jest dobre?
Czy lepiej opierać się na szybkości, czy na obronie? Zostać spederem czy tankiem?
Gacki tak, co do galarety to nie wiem, czy nie stoi tam npc, który puszcza dopiero od 6 lvla. Ale ogólnie to na 5 na luzie można zbić.
Dyskusyjne, ale każdy nob mówi, że dobre, więc pewnie dobre. A przynajmniej najprostsze.
Tankowi lepiej idzie z bossami - ogólnie to wszystko można "zakryć" doborem eq i gemów.
Tak, lecz chciałbym pobawić się w pokonywaniu wszelakich bossów na jak najniższym poziomie. W poradnikach nic na ten temat nie ma.Cytat:
Gacki tak, co do galarety to nie wiem, czy nie stoi tam npc, który puszcza dopiero od 6 lvla. Ale ogólnie to na 5 na luzie można zbić.
Czyli mogę sugerować się tymi statystykami.Cytat:
Dyskusyjne, ale każdy nob mówi, że dobre, więc pewnie dobre. A przynajmniej najprostsze.
Czyli mogę skupić się na obronach/ataku, ale szybkość mogę nadrobić ekwipunkiem oraz gemami?Cytat:
Tankowi lepiej idzie z bossami - ogólnie to wszystko można "zakryć" doborem eq i gemów.
Hmm... No mi zawsze najlepiej grało się hiterem z małymi defami. Speeder czy deffer to była dla mnie udręka. W sumie dalej jest.
Poszukując swojej drogi fabularnej wypróbuję różne opcje. Lecz na tą chwile planuje zagrać Magiem z dużym atakiem oraz dużą szybkością.Cytat:
Hmm... No mi zawsze najlepiej grało się hiterem z małymi defami. Speeder czy deffer to była dla mnie udręka. W sumie dalej jest.
A obrony nadgonię ekwipunkiem.
moim zdaniem w bazie dobrze jest mieć dużo obron(tank), bo wyst. 4 gemy jednej z nich by osiągnąć prawie max bonus z gemów, masz aż 48%!
a gemy liczą się tylko od statów głównych z tego co mi wiadomo
Będę radził się statów auto, choć pod bossa coś dorzucę od siebie. Czy pod fabułę warto coś dawać szczęścia na magu?Cytat:
Jeśli grasz pod fabułe to dodawaj więcej do obron a jeżeli pod pvp to do speeda i ataku
Cos, ale troszeczke. Jesli chodzi o bossy poczatkowe to ubijesz je na niskich lvlach niezaleznie od tego czy bedziesz sie staral, ubieral unikaty, mial dobre staty, czy cokolwiek. Problem zrobi sie pozniej, minotaur vs mag bez szczescia to parodia. Rozne statusujace bossy tez beda problemem. Poprzednicy doradzali Ci maga bo "nie musi ladowac w szczescie", to w pewnym stopniu prawda, ale moim zdaniem nie nalezy kompletnie olewac tej statystyki. Troszke szczescia nie zaszkodzi, mysle ze tyle, ile daja auto staty bedzie ok.
Z czego leci bursztynowa broszka ?
Z ważki.
Tak, te początkowe bossy są na prawdę słabe. Właśnie szczęście mnie interesowało, czy w ogóle warto w to dawać punkty. Bo jeżeli dam ich mało to czy coś to zmieni? Gdybym w każdym rozdaniu dał 1 pkt w szczęście to uratują mnie przed krytykami?Cytat:
Troszke szczescia nie zaszkodzi, mysle ze tyle, ile daja auto staty bedzie ok.
Na każdym przedziale levelowym ile powinienem mieć HP? 20 poziom tysiac? 30 1.5 tysiąca? Jak to wygląda?
Ilość many powinna być mała? Tylko na wykonaniu kilku ataków? Czy jednak duża ?