Handlować mogą, ale nie może być to handel jednostronny, który będzie się cyklicznie powtarzać.
Podgląd wydruku
co oznaczają te kreski pod użytkownikiem redatkorem super modem itd
Czy kiedyś planie jest dodanie tabliczek odnosnie godziny ostatniego bicia necrona lub amaterasu?
A o necronie czasem nie mówi ten duch w namiocie?
Jaki jest wzór na obrażenia ale w przeliczeniu na rękawice?
taki sam
jak w przypadku innych broni.
Czy jest gdzieś jakaś rozpiska co dropi z losowych upominków u Rzemieślnika Tadka?
Mam dwa pytania. Czy ten bonus na okrągłej różdżce działa na bossy? Nie pisze nic że nie. Tu itemek --> https://mfo3.pl/view/a/559 <--
I drugie pytanie czy jak zaloguje sie na konto siostry tylko zaloguje to czy jest to karalne czy moge się logować i kar nie ma?
Ile speeda ma Skrzydlata Kobra i Zielony Smok?
Jakiej profesji jest siostra Leokadia? Czym bije itp.
Ja zabiłem :rolleyes:
Ma może ktoś muzykę z MFO i mógł podesłać do niej linki czy coś?
Chodzi mi o każdy rodzaj w czasie walki normalnie, w czasie niektórych questów.
Załącznik 10146
Gościu na mulciaku wysyła do strony która kradnie hasła.
Kiedyś była podobna strona do wyłudzania haseł
Edit: Przez przypadek zamiast wrzucić na uwaga na oszustów, tu wrzuciłem :(
Moderator może skasować post
Nie mogę sam postów kasować :/
Mogę jedynie edytować
Zazwyczaj kiedy Tomi jest online na forum i odpisuje na PW?
No nie Twoje, ale miałeś do nich dostęp, to już nie masz, prosta piła.
Coś tam gdzieś spamowałeś, że to tylko usprawnienie przeglądarki i bla bla bla, z racji że czytelnictwo wśród najmłodszych spada, a zatem spadają umiejętności czytania ze zrozumieniem, to pozwolę sobie wyjaśnić.
1. Użytkownik może posiadać tylko jedno konto, co to oznacza, skoro konta są niby administracji, a my mamy tylko dostęp? No to oznacza, że możesz założyć jedno i do jednego mieć dostęp.
2. Zabronione jest działanie na szkodę gry, może to być dla Ciebie szok, ale deregulacja ekonomi serwera jest działaniem na szkodę gry.
Usunięcie Cię z internetu można by również podciągnąć po inne punkty regulaminu, choćby pod automatyczną grę, z racji że tworząc konto tworzysz też postać, a więc wykonujesz działania w obrębie konta, z tym że do pozbycie się Ciebie na dobre, wystarczą 3 (jeśli nie dwa) multikonta, także uspokój się i przestań tym spamować wszędzie, nikogo powyżej 10iq ten Twój jeden prosty sposób nie interesuje.
Czy w urkaden da się zdobyć za darmo MF
????????????????????
Nie. I w żadnym innym mieście też.
Czemu rozgrywka Króla Góry jest odwołana?
Jeśli 2 osoby expią na nieumarłych marynarzach u mimika, to zrespić się on może tylko jednej z nich czy obydwu?
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...zystko%C5%9Bci Można to poprawić? Bo aż razi w oczy, a się nie da skomentować (ewentualnie wymieni link w spisie bossów)
Bonus w obrażeniach Włóczni/Buławy nalicza się względem bazowych obrażeń włóczni/buławy czy miecza na dany poziom?
Dla ustalenia uwagi na 65 lv 594 dmg miecza, 653 dmg buławy. Czy dodatkowe 10 obrażeń liczę jako bonus procentowy względem 594 czy 653?
W Jakim czasie, odpisuje Tomi na wiadomości Prywatne?
Normalne pytanie napisalem, i od wczoraj jeszcze nie dostałem odpowiedzi.