Bo Familię pobanowali. Sami tego chcieliście tydzień temu. ;P
Podgląd wydruku
Bo Familię pobanowali. Sami tego chcieliście tydzień temu. ;P
Najokropniejsze lagi jakie były na igrzyskach.
Czas 5 min jest zbyt mały, aby odszukać miejscówkę na walkę trzeba się nachodzić i nasprawdzać każdą - przydałaby się ikonka SOS tam gdzie jest wolne miejsce.
Czas bym aktywował po upłynięciu 30 minut od rozpoczęcia igrzysk.
Dodać też ograniczenie, 3 minuty po 60 minutach po rozpoczęciu igrzysk.
Ograniczenie czasowe igrzysk: o północy zamknięcie igrzysk = brak zwycięzcy.
Dodatkowo jest nowa moda/metoda (niepotrzebne skreślić) na ciągłe dawanie "rezygnacji z kolejki" aby przeczekać aż wszyscy obok padną i zostać w finale.
mapy dobrze prawi, familia ma fuksa bo ominęły ich najbardziej zamulone igrzyska jakie widziała ta gra
Usunąć opcje rezygnacji z kolejki i po kłopocie. Przy okazji skończy się celowe opuszczanie kolejek w walkach 2 vs 1 gdy atakowany zrobił przeczekanie.
NAJGORSZE IGRZYSKA aż mi wstyd że tak wysoko zaszłam :( granie na czas non stop ustalanie kto wygra PRZEŻYŁAM( nie tylko ja to widzialam i nie tylko ja przezylam) poświęcenie MASAKRA... -.-'
Qwiker oficjalnie największe błędy na igrzyskach.
Zmartwychwstałem w walce :)
Lagi jak to lagi, być muszą ;)
Poza tym igrzyska jedne z ciekawszych, tylko coś na to przedłużanie walk trzeba wymyślić.
słabe igrzyska zmiana jak najbardziej na nie ! Przedłużanie walk, żeby wszyscy odpadli, a Tomi piszesz że to ciekawe było? I gdyby nie to że z sic mopem i aichem się dogadałam to by się zakończyły znów remisem igrzyska.
Do tego zostają walki 4vs4 założymy że 2 . 1 kończy walkę i walczą gracze z tej 4 (2vs2) albo (1vs1) bo nie mają wyboru . Jak zakończą to muszą walczyć 1vs1 gdzie już bez szans, żeby potem 1 vs 2 wygrać teraz nie wygrywa najlepsza drużyna tylko ta co najdłużej walczy.