Czyli gdybym cały czas kupowała po 3MF to będę dostawał po 4 MF?
Podgląd wydruku
Nie da się kupować 3 mfów
Nie da się kupować po 3MF.Cytat:
Czyli gdybym cały czas kupowała po 3MF to będę dostawał po 4 MF?
potrzebuje pilnie pomocy wyszłem z miasta i nie moge sie ruszyś pomocy
co mam zrobic??????
Naciśnij F5.
nie działa wyszłem z wioski i mam iść do doliny drzew no i nie moge sie ruszyć ps. sory za błedy jestem dyzlektrykiem
Kiedy (Dzień, miesiąc) została stworzona gra MFO3?
Od czego zależy miejsce w rankingu przepędzaczy? (100%)
Od player_id
Jaka jest szansa na spotkanie Grincha?
Mogą zostać podane do wiadomości wyniki rekrutacji testerów?
Ile wart jest Łuskowy Hełm +2? (Nie ma średniej ceny na Targu) I czy warto sprzedawać Unikat Wężowa Bransoleta +2?
następnym razem takie pytania zadawaj w tym temacie: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...ighlight=warte
Jeżeli nie używasz danego przedmiotu i CI się nie przyda to tak warto sprzedać.
Absolutnie nie jest tyle warty
Jeżeli to nie jest przedmiot +3, to do 30 poziomu w 90% przypadków możesz patrzeć na średnią. Nie ma średniej? To popatrz na +0, +1, +2 i drogą dedukcji wylicz sobie jakąś sensowną cenę.
A jeżeli już naprawdę trafiłeś na coś, czego nie ma z żadnym plusem na targu (w co wątpię) to sam ustal cenę która Cię satysfakcjonuje. Nie zejdzie, to wystawisz taniej. Nie ma tu się nad czym doktoryzować.
Poważna cena to 2,5k. Nikt poważny nie da więcej.
Szybciej nabija się atrybuty expiąc, czy podbijając u Mistrza areny przy pomocy energii?
Dlaczego nie da się już wstawiać itemów na prezentację? :)
Czy jest gdzies napisane o Rzemieślnik Tadek co dostaniemy za wymiane anielskich pior wilczych skor itd ?
siema, pomoże mi ktoś z eq na 18 wojownik??
Dużo osób mowi o aktualizacji ,która ma wejść po evencie bożonarodzeniowym i ma wprowadzić 2 nowe miasta. Stąd moje pytanie. Czy to prawda? Czy wiadomo jest coś na ten temat?
Nie.
Z czego dropi trująca różdżka?