3-4 miesiące temu gdy dodali zmianę walk zdolności zauwazylem, że trujący pocisk był do 79lvl, nawet gdy to zmienili myślę, że jak zdobedziemy 80lvl to ta zdolność będzie lepsza na 80lvl
Podgląd wydruku
3-4 miesiące temu gdy dodali zmianę walk zdolności zauwazylem, że trujący pocisk był do 79lvl, nawet gdy to zmienili myślę, że jak zdobedziemy 80lvl to ta zdolność będzie lepsza na 80lvl
Czy istnieje szansa aby około pół roku przed updatem wprowadzić oficjalny trajler? Nie jest to pytanie prowokacyjne, jest skierowane do osoby kompetentnej.
Jak bić gremliński upominek? Jak działają jego zdolki?
Opisać jego zdolek nie mogę ale podrzucam raport jak mniej więcej powinno się go bić ;P https://mfo3.pl/r/bb6a924b3
Od czego jest ranking pechowców oprócz przeszkadzania w expie?
Dzięki
jak dostać się do starej kopalni?
Zabij rapsa 2
Czy eq na lvl 1 może mieć jakiś plus, który dodałby jeden punkt statystyk?
Nie
Buty mogą mieć nawet 15% uników na 1lv, ale w obrone/szybkość nie wejdzie bonus.
Eq na 1 lvl z jakimkolwiek plusem można trafić gdy się je kupuje tak?
Dobra, dzięki
Jaki wygląd? Możesz sobie zmienić.
Nie ma najlepszego eq, bo jakby takie było, to każdy by w nim biegał na wszystko, pvp, każdego bossa itp, co zniszczyłoby jakikolwiek sens robienia eq.
- - - - - - - - - -
co oznacza w skrypcie "nie mający kontroli" i "nie zdolny do walki"? Z moich prób wynika, że paraliż nie oznacza utraty kontroli, więc zgaduję, że chodzi o furię, pomylenie i bodajże skamienienie i uśpienie. Czy mam rację? Tylko te 4, czy jeszcze jakieś?
Czy paraliż wlicza się w tą drugą kategorię? Co jeszcze się wlicza?
Paraliż nie wlicza się do żadnej z tych kategorii. Śmierć postaci jest wliczana do "nie zdolny do walki". Tak te 4 należą do grupy "nie mający kontroli", i chyba to są wszystkie statusy.
Czy gemy aktywności wpływają na szybkość respu nieumarłych?
czy nick WWWWWWWWWWWWWWWWWWWW jest już dozwolony, czy dalej jest nielegalny?
Załącznik 9282
Nie jest (dozwolony)
Skoro Grażynaaaaaaaaaaaa może być to wwwwwwwwwww też raczej może ;)
Bo nikomu nie przeszkadzają, natomiast WWWWWWWWWWWWWWWWWWWW buguje interfejs.
Jaki ma to ze sobą związek? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Cytat:
Skoro Grażynaaaaaaaaaaaa może być to wwwwwwwwwww też raczej może
czy znane są powody zawieszenia króla góry?
Tak