Bo miejsca w broni są na zdolności, w zbroi na gemy.
Podgląd wydruku
Bo miejsca w broni są na zdolności, w zbroi na gemy.
ilość gemów jakie możesz założyć, jest zależna od ilości slotów w zbroi, ilość slotów w broni odnosi się do zdolności
Co lepsze? Zatruta włócznia czy Buława gniewu?
Buława na bossy lepsza ;p
Zależy do czego masz większy atrybut , na potworki polecam włócznie a buławę na minibosy
też tak myślałem ;) Dzięki ;d Plusy poleciały
Buława na potworki i bossy, do PvP włócznia minimalnie lepsza (ale i tak ostatnio Topór/Miecz zyskują na wartości)
da się pokonać samemu szczurołaka ? (40 lvl)
tak
bez problemow (ze zuzyciem jedenj regenki jednak ;/)
dałem rade ale poszły 2 odnówki i 2 osłony xDD
Na bossy z broni na 20 lvl to topor albo miecz. Bulawa tylko pod pvp i to tylko wtedy gdy walczysz z toporem, albo masz potezne ilosci ataku i szczescia. Ewentualnie gdy masz potezna ilosc szybkosci i jestes ryzykantem. Generalnie wlocznia i topor lepsze pod pvp. Pod potwory wlocznia albo miecz.
co sie stanie jeśli na kogoś za skamienieniem rzuce przeczekanie ?
ps:dlaczego da się rzucić samemu na siebie drenaż ? (i to jeszcze da sie chybić...)
ps2:da się jeszcze mieć jakiś bajer na profilu oprócz licznika odwiedzin ?
chybienie najprawdopodobniej
ps:dlaczego da się rzucić samemu na siebie drenaż ? (i to jeszcze da się chybić...)
drenaż to porostu zdolność zadająca obrażenia a każda z nich jest obarczona ryzykiem chybienia (wyjątek : pewny cios);
to co jesteś w stanie rzucić na przeciwnika równie dobrze możesz dać na siebie
Pytanie : wybieram polecenie X i następnie decyduje się zmienić je na polecenie Y więc biorę esc i wybieram te nowe i nie zawsze je rzuca. Pamiętany jest wybór X. Jak zrobić żeby na 100% rzucony został wybór Y ?
Wszystko da się rzucić na wszystkich.
gdzie jest wilcza grota i pieczara goblinow?
Te lokacje znajdują się na Samotnym Wzgórzu.
Eternia/ Dilli -> Dolina Szumiących Drzew -> Przełęcz Wiecznych Lawin -> Samotne Wzgórze ;
W Dolinie odbijasz na wschód od środka mapy, dalej po drodze.
Na samotnym wzgórzu są wejścia do tych lokacji.
po co jest fontanna w leśnym szlaku jak i tak nikt z niej nie korzysta ;D ?
mam jeszcze kilka głupich pytań haha
1.Dlaczego na mapce z serafinem da się przeczytać tylko górne nagrobki :) ?
2.Czy coś będzie robione w urkaden z tym molo (przy wejściu w prawo)?
1. Pewnie niedopatrzenie ze strony administracji.
2. Tego nie wie nikt :)
Ale nigdy nic nie wiadomo ;p
za ile można kupić klatwe umarlaka ? sprawdza się w pvp ?
150k, na walki druzynowe
dlaczego mimo że całkowicie zablokowałem pewnego gracza to widzę jego wiadomości na czacie ;> ?
Możliwe, że nie zaznaczyłeś opcji "czat głowny"(nie mam pewności czy tak się to nazywa.
wybrałem wszystkie opcje ;p
To bardzo możliwe, że to jakiś błąd.
Może wybraleś bana na 3 dni i minął termin? Albo koleś ma podobny nick na innej postaci?
myślałem że po przelogowaniu już zablokowało ale to poprostu on przestał spamować xD przed chwilą go bloknełem na 30 dni i nie ma mowy o pomyłce :)
@Ekstaza Dobre ;D
Jakie powinienem miec eq na 35 lvl?
Jeżeli PvE: Ogrzy Hełm, Ogrza Zbroja, Ogrze Buty, Ogrzy Wisiorek [def] oraz Zielona Szata, Skrzydlaty Hełm, Skrzydlate Buty [int] + broń. W tym można spokojnie do 40 biegać :).
Jest jakiś temat który pokazuje co zrobic ze skrzynki po pokonaniu minotaura? ;x
chyba nie ma ,ale w solucji jest co nie co opisane :) ja z nią przeszedłem https://docs.google.com/document/pub...T7Pj0VsY9lK6CQ skrzynki trzeba zrzucać w miejsce pod tym niebieskim przyciskiem (chyba 2 pola w dół)
Dlaczego zamknięto mój teaser?
bo to bzdura... teraz połowa nie doczyta że to dowcip i będzie miała pretensje że w marcu nie ma upka
dlaczego znowu na mapce z żółwiem ktoś stoi na wodzie o.O niedawno tam 20 lvl widziałem...
Przy teleportacji z miasta tak bywa. F5 pomaga.
Czy jest jakiś system kto zaczyna pierwszy walkę tzn. ten kto ma np. więcej speeda, czy jest to losowe?
Chyba ten kto ma więcej speeda. Przynajmniej jest to napisane w jakichś starych aktualizacjach (na forum), nie wiem czy to było zmieniane, ale chyba nie.