Może zamiast oka auto dobieranie przeciwnika po 10 min braku walk?
Podgląd wydruku
płacz będzie zawsze ,więc tu nic nie poradzisz . Jednak z tym celowym wykorzystywaniem błędów bym przyhamował ,ani nie czerpaliśmy z tego żadnej korzyści ,a ktoś sprytniejszy mógłby to wykorzystać ,aby przetrwać igrzyska . Podobno igrzyska trwają do ostatniego gracza - więc tutaj oszukaliście graczy. Tutaj nie ma problemu bo 20 mf czy puchar to tam nic. Ważne ,że działo się coś ciekawego . No ,ale za to ,że znowu byliśmy niestandardowi ,inni co się niektórym zawsze nie podoba trzeba nas ukarać . Lubisz podobno jak igrzyska są nieprzewidywalna.. przewidziały ktoś remis? ahhh nie znowu ta familja... Rozumiem ,że trzeba być szarą myszką i dużo mieć do powiedzenia . Zdaje się ,że do tej sytuacji powinieneś podejść indywidualnie . Chyba ,że gardzisz nami i słuchasz głosu ludu . zdecydowana większość graczy ma o nas opinie powszechnie znana ,wiec nas nie szkoda .
Ale lamenty olaboga, ciekawe jest to ze jak ktos dokonal sabotazu i dzieki temu 2x wygral igrzyska to wlasnie wy plakaliscie najwiecej.
Tez nikt sie tego wtedy nie spodziewal i byla to nowosc na igrzyskach:p Coz za hipokryzja od was bije.
Ps. No w sumie racja co do tej oryginalnosci, ukrasc eq ziomkowi z ktorym sie gra kawal czasu. Nie wiem co ci ta familia Kampaj tak imponuje ale nie musisz sie przyznawac do tego;/
Wreszcie ktoś mnie uświadomił o co chodzi z tą familią;)
Powiem tylko, że śmiac mi sie chciało jak zobaczyłem co się wydarzyło. Do przeciągania się nie czepiam, ale nabijanie walk mogliście sobie darować, błąd wykryty, wystarczyło się ograniczyć do jednej, dwóch prób i niezwłocznie go zgłosić.
W ramach kary najbliższe igrzyska będą dla Was niedostępne.
nabijanie walk nic nie dawało ,ani prezentów ani nic jedynie fun ,dziwne walki tvt..
Tomi, a sprzedasz w końcu te annihilatory ?;>
Nabijanie walk ? Przecież to było o nic, chyba nie chodzi Ci o nabijanie walk do "rankingu" areny ;>.Cytat:
Do przeciągania się nie czepiam, ale nabijanie walk mogliście sobie darować, błąd wykryty, wystarczyło się ograniczyć do jednej, dwóch prób i niezwłocznie go zgłosić.
Zgłosiłem go rano, myślę, że to była odpowiednia pora
Oj, testerze, zawiedliśmy się wszyscy na Tobie! ;D
Jakie przewinienie, taka kara i nie płakać już ;)
Ale jedno osiagnęliście - teraz trzeba będzie biegać w poszukiwaniu wolnego miejsca w walce. Kto pierwszy ten lepszy, bo czasem może się zadarzyć, że nie będzie żadnego.
Beka z wczorajszych igrzysk :D Coni jak chcesz annihilatory to napisz.
@edit
15:27
DEMON
na który poziom są annihilatory?
coś jest ewidentnie do poprawy, wchodzę na igrzyska a tam zero postaci, po pewnym czasie się pojawiają ale wszyscy stoją w miejscu, przeszedłem z prawej strony na lewą, a po chwili cofa mnie na prawą stronę, chcę dołączyć do walki i wyskakuje seria komunikatów "problemy z połączeniem", dołączam do walki i oglądam dobre pół minuty jak nie dłużej okienko wyboru strony, a nie okno walki. Tragedia, takich lagów jeszcze nie widziałem, nie wspominając, że gdy sic dałą poświecenie u mnie ciągle żyła, mimo przyjemnych walk to były najgorsze i najmniej przyjemne igrzyska w jakich brałem udział.
Załącznik 844
Załącznik 845
Limit czasowy sprawił,że te igrzyska są wyjątkowe :)
Wrażenia hmmm... najgorsze igrzyska jakie widziałem ;]