Ten depozyt nie oszukuje ale wsadzisz tam kasę i po 3miesiącach będziesz na minusie bo ci wszystko prowizja itd. zeżre ,nie polecam.
Podgląd wydruku
Ten depozyt nie oszukuje ale wsadzisz tam kasę i po 3miesiącach będziesz na minusie bo ci wszystko prowizja itd. zeżre ,nie polecam.
Raczej nie ma już prowizji. Depozyt jest uczciwy i pozwala Ci na przechowywanie złota którego nie stracisz w walkach.
Co nie zmienia faktu że na wypłaty czasem musisz czekać, są limitowane itd. Lepiej zainwestuj w własny bank na swojej postaci ;)
aha dziekuje za informacje ;) :)
Ba, ja osobiscie na temat bani wole sie nie wypowiadac... ;) brak mi słów.
Gracz amargedon prowadzi podejrzaną loterię.
Witam Żałuje Że Nie Czytałem Tego Wcześniej Bo Ten Noob Przez Pare Miesięcy Udawał Kumpla Niedawno Zapytał Czy Pożyczę Mu Zbrojkę Szczurołaka Żeby Serafina Ubił I Nie Chce Oddać Oszust Jeden :!:
Urzekająca Historia Moim Zdaniem Nie Łatwo Zaczynać Każde Słowo Od Wielkej Litery I Przy Okazji Nie Używać Znaków Interpunkcyjnych Czy Mógłbyś Mnie Nauczyć
https://i40.tinypic.com/x0s3gh.jpg Le oszust?
Ja zostałem oszukany przez Faireunerve ale nie mam screenu bo w momentach złości nie zawsze się myśli akurat o robieniu zdjęcia. Chodziło o pvp. 30 min się ugadywaliśmy że będzie bił z włóczni a jednak użył miecza gdyż wiedział że to jedyne wyjście by mnie pokonać, po wcześniejszych kasacjach postaci. Z tego co widziałem na profilach graczy różnych widnieje do dziś napis "faireunerve to oszust" i nie tylko mnie wykiwał. To nauczyło mnie że dla głupich punktów rankingowych niektórzy są w stanie nawet złamać słowo, a zawsze myślałem że honor jest jednym z największych skarbów jakie posiadamy. To Tyle nie wchodzę w kłótnie i wyjaśnienia od tego gracza bo to by nie miało końca gdyż nie mam screena. Ale za to mam nauczkę, a nie należę do osób których się zrobi w balona a potem podadzą rękę jak nigdy nic. :)
https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...d=29777&vtid=0 proszę zwrócić uwage na gracza dek
zglasza się do pomocy a atakuje sojuszników :(
a to jest standard a nie oszustko kamilusio :)
Morał z tego taki : Nie wzywaj do pomocy kogoś kogo zupełnie nie znasz. :)
Hm, mamy nowego oszusta. Dowiedziałem się od gracza OGNISTY SMOK, że jak podam mu hasło i login mojego konta to da mi 500mf. :)
DamianC- hehehe miałem z nim do czynienia.
A od razu pytam na tknął się na to ktoś bo wg mnie to nie jest dzieło Jacka
https://mfo3.za.pl/site.html
Brat bliźniak MFO??
Miałem wcześniej napisać ale czasu nie miałem.Cieszę się że już zadziałałeś.
Jest opcja wstawienia na jakiś hosting tych screenów by trwale uwiecznić dalszą przestępczą działalność DamianC?
Wstawiane obrazki mogą być hostowane na serwerze forum.
1) Wgraj obrazek (najlepiej *.jpg) ze swojego dysku poprzez opcję From Computer.
2) W poście pojawi się miniaturka załącznika. Otwórz załącznik w nowej karcie.
3) Skopiuj adres obrazka i tym razem dodaj go poprzez zakładkę From URL odznaczając Retrieve remote file and reference locally.
Lista osób które nie dotrzymują słowa na handlu:(Lista będzie aktualizowana przez okres całej mojej rozgrywki, która dotychczas już trwa 7lat.)
(Wiem że to nie podlega każe, jednakże taka lista przyda się handlarzom, krętaczy trzeba karać.)
-Noga
-Aluna
-Astrain
-SaShak
-Blast
-TheDamian
-KissMee
-Beast
-RAALPH
-Łukaszz
-shishe
-BoY
-Benek Sormgarde
-Paryżanek
-WOLQ
-Pijak
-Stinn
-MrAleks
-Najman II
@Down
VaanDee konkurencje ? z pewnością oni do niej nie należą z swoim mizernym budżetem i brakiem umiejętności handlu. Nie chcę ich obrażać, bo jeśli tak to wygląda to mam nadzieję że nie wezmą sobie tego do serca. Nie musi to być lista na głównej stronie, handlarze tacy jak Coni czy MisioPysio będą wiedzieli przed kim się ustrzec. A ja nie zamierzam z każdym krętem robić filmiku(to brzmi bardzo głupio bo mam lepsze rzeczy do roboty jak nauka czy pilnowanie aukcji.)
I najlepszy tekst Nogi, nie zacytuje słowo w słowo, jednakże brzmiało to tak :
"Nie muszę Ci nic dawać, bo to że się umawialiśmy to nie jest oszustwo, bo nie ma za to kary."
Dzieci drogie, to że nie zatrzyma was pani w sklepie bo kradniecie notorycznie 1 cukierka, to wcale nie znaczy że robicie dobrze i nie jesteście winni, bo chociaż kary nie ma to jesteście złodziejami. Mam nadzieje że ten przykład trochę rozjaśni w głowie takim graczom.
Czyli 5k mi odpalisz?
-yhm
Yhm czyli odpalisz bo nie wiem co to znaczy?
-yhm
-Czyli po złoto mam podejść do Landeburga ?
-tak
Podchodzę i słyszę od gracza Noga:
-Złoto dam tylko i wyłącznie na postac NightShadow, a podbiłem Arathimem, więc daje reloga i tłumacze jak do dziecka że nie podejde postacią NS bo tam mam 12lvl, wracam Arathimem i się zaczyna ściemnianie.
Dziękuję za minus, jednakże to Cie nie wybieli z złodziejstwa. A jeżeli nie znasz znaczenia słowa "oszukać" to go nie używaj. :)
Ja i tak mam w zamiarze pozbierać te wszystkie donosy i wrzucić do pierwszego posta, by było bardziej przejrzyście.
Z tym że, wypadałoby mieć coś na poparcie swoich tez.
Ty byłeś świadkiem tego, ale ja nie widzę tu żadnych potwierdzeń na zarzucane krętactwa.Cytat:
(Wiem że to nie podlega każe, jednakże taka lista przyda się handlarzom, krętaczy trzeba karać.)
Screen z rozmowy lub nagrany filmik, to konieczność. Ja mogę w każdej chwili wrzucić tu listę
osób, ale bez potwierdzenia będzie to oczernianie innych. W Twoim przypadku może to wyglądać
bardziej dziwnie gdyż sam jesteś handlarzem i w ten sposób możesz eliminować konkurencję.
Więc albo zastosujesz się do wytycznych albo nic więcej nie dodawaj ...
Nie założyłem tego tematu by dobrowolnie każdy mógł bez jakichkolwiek dowodów w sprawie
donosić na kogokolwiek.
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...y%C5%82udzenia
Nie wiem jak zrobić żeby było więcej chatu widać dlatego w 4 kawałkach.
:) Oszust zgłaszający oszustów ? WTF? - NightShadow wiem że to minus od ciebie ale ja nie wiem o co ci chodzi ? ...
nie mam większych ale dziękuje że powiedziałeś jak zrobić większy chat, następnym razem ładniej to zrobię.
Było to tak:
NightShadow - Zaproponował że odpuści aukcje jeżeli mu dam 5k
Ja na to - yhy
A że on "yhy" rozumie jako: dobra, okey, nie ma sprawy, w porządku to już nie moja sprawa. To była licytacja każdy mógł licytować.
Licytacja licytacją, ale jak dwóch graczy się dogaduje to powinno się tego trzymać.
Nie wiem jak było więc nie osądzam, ale sam nieraz widziałem niehonorowe zagrania graczy z którymi się "dogadywałem" co do aukcji.
Nie znam Cię, i wymyślam to wszystko by specjlanie oskarżyć Cię i wyłudzić 5k? skoro mam 5mln.. zastanów się człowieku bo kopiesz sobie dół swoimi nieprzemyślanymi wypowiedziami, niekiedy słowo jest więcej warte niż screen i film, bo te te możesz podrobić a zaufania się nie podrobi. To Tyle.
Mnie nie interesuje, czy Tobie się chce lub nie, czy masz lepsze zajęcia, czy może nie umiesz.
Głupie rozumowanie w Twoim wykonaniu jest na pewno, nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz,
myśląc że bezpodstawne, gołosłowne oskarżenia mają podstawę do istnienia. Na pewno nie
w tym temacie. Jako że jestem jego autorem i wydaje się całkiem logiczne, aby zgłoszenia
były poparte materiałami, z których da się wywnioskować czy doniesienia są aby na pewno
zgodne z prawdą. Przedstawienie takowych materiałów jest konieczne. Jeśli Ci to nie
odpowiada, to załóż własny temat, gdzie sam będziesz ustalał zasady. Moje już poznałeś i
przestrzeganie ich jest Twoim obowiązkiem o ile nadal chcesz tu kogoś zgłaszać.
Noga, ten temat nie służy do przedstawiania swoich racji, jeśli czujesz się dotknięty lub
znieważony to pogadaj sobie o tym w innym wątku lub zapłać te żałosne 5 k o które się
tu wielce rozchodzi.
https://www.youtube.com/watch?v=N8RV...ature=youtu.be
dalszy kawałek: https://img717.imageshack.us/img717/...eztytuuyoy.png
zmieniłem zdanie wymaże jak da obiecane MF
samego początku rozmowy nie mam bo zniknęła :) na początku filmiku widać że nie ma
Bania hg to powinien osobny temat dostać chyba, nie ma sensu wysyłać na niego materiałów, bo i tak każdy wie co ten koleś robi
Vaan, do osób które licytują, a nie wywiązały się z aukcyjnych licytacji - Wojok. Chyba nigdy nie kupił nic co licytował.
Przykład u mnie: Zalicytował Zbroję Mnicha i Wampirzą Rózdżkę - pisałem kilka razy, nie odpisywał: link do aukcji
Na poparcie mojej tezy (jako brak screeenów z pisaniem) podam aukcję MashiroKuny, która sprzedawała Brązową Szatę. Wojok wylicytował za 860k, ale Mashiro nie mogła się z nim po raz kolejny skontaktować: link do aukcji1, link do aukcji2
@edit. Dodałem jeszcze aukcję Kolegi, gdy Wojok licytował jego Wampirzy Diadem - link do aukcji
Znalazłem i dodałem :)
A po co mu to kupować, skoro ukraść może :D
Edit: Wątpię, że ktoś nie wie, o co chodzi, ale dla czystej formalności: https://forum.mfo3.pl/showthread.php?9298-Okradli-Mnie
Tay sung:to kłamca z mf uwarzać na nie go pisałem z nim o mf a on kłamie i kłamie i kłamie ciągle tylko kłamie ciągle ;] pisać w grze jak coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale kłamca
zniego okłamał mnie to zjedus
Ale to ten **** ciągle kłamie o mf i kłamie że niby mu kradłem eq tylko nie wiem jak jest problkem i niby brązowom szte mu ukradłem kłamca
// nawet pod wpływem emocji staraj się pisać grzecznie - VD
hubertN Chciał mi ukraść ekwipunek chciał kupić konto żłodziej ciągle kradnie mi ukradł brązowom szate