witam, proponuję usunięcie nakładania krwawienia na używającego kosy potępionych albo chociaż zmianę tego negatywnego statusu na coś mniej losowego (np. ślepota/paraliż/demobilizacja/nieszczęście) na 1 turę
Podgląd wydruku
witam, proponuję usunięcie nakładania krwawienia na używającego kosy potępionych albo chociaż zmianę tego negatywnego statusu na coś mniej losowego (np. ślepota/paraliż/demobilizacja/nieszczęście) na 1 turę
mam pytanie, które może zabrzmieć żartobliwie, ale jest kompletnie poważne: Czy uzbrojenie zostało już zbalansowane? Albo może inaczej, czy mogę już kupować uzbrojenie sobie pod fabułę, bez obaw, że nagle zostanie osłabione?
Z pewnością nie można wykluczyć dalszych zmian w uzbrojeniu.
W Nordii nawet lata po upku uzbrojenie miało swoje osłabienia/wzmocnienia, to że teraz częściej pojawiają się takie rzeczy świeżo po upku, to nie znaczy, że jak czas świeżo po upku minie, to sobie kupisz uzbrojenie pod fabułę i będzie ono bezpieczne od zmian aż do następnego upka.Cytat:
Albo może inaczej, czy mogę już kupować uzbrojenie sobie pod fabułę, bez obaw, że nagle zostanie osłabione