Kupiłem dzis 25MF które powinny zostać podwojone podczas pierwszego doładowania oraz powinien byc wykorzystany bonus wielkanocny 40%.Jednakże bonus 40% sie wykorzystał aczkolwiek ten drugi który ma podwajac nie został uruchomiony.Dlaczego?
Podgląd wydruku
Kupiłem dzis 25MF które powinny zostać podwojone podczas pierwszego doładowania oraz powinien byc wykorzystany bonus wielkanocny 40%.Jednakże bonus 40% sie wykorzystał aczkolwiek ten drugi który ma podwajac nie został uruchomiony.Dlaczego?
Bo podwojone doładowanie dotyczy doładowania przez telefon, a nie sms.
Witam dziś o godzinie 23:05/23:33 kolega wysłał mi sms'a na 60MF wszystko ok daje mi kod a tu nagle zamiast dostać 60MF dostaje 10MF o 23:33 ponownie wysłał mi sms'a na 60MF i znowu taki sam błąd co się dzieje.Proszę o pomoc
Fajny ten kolega, ze 2 sms za 23zl wyslal :D (chyba, ze tak mowisz o tacie)
a możne wpisał kod mając wybrane w combo boxie 5 mf, zamiast 60; czy to tak nie działa ?
Wszystko wyjaśnione dzięki tomi załatwię sobie to z kolegą :>
Ej doładowywałem pierwszy raz Mf przez kod SMS ( 25 Mf ) i nie zaliczyło mi dodatkowych Mf za promocje: "Podwojenie pierwszego doładowania "Kod przez telefon"".Ta promocja już nie obowiązuje, ma limity czasowe, czy jak?
Podwójne doładowanie, gdy wykupuje się MF usługą kod przez telefon, a nie SMS. W każdym razie polecam doładowywanie kodem przez telefon, bo wyciągnie się więcej MF niż za SMS.
Aha czyli tylko nie doczytałem to spoko, dzięki.
Witam Problem.. Zamowilem punkty mf (22) kod przez telefon DZWONILEM ... Nie dostalem jednak gratisowych 140%.. Tylko podstawowe 22 mf +40%, a rozmowa zabrala mi 9,99 zloty jak powinna, ale dostalem JEDYNIE 31 MF.
no i mam problem , chcialem kupic 50mf i ... nic , kasa poszla a mfow nie ma :
Załącznik 1140
i dokładnie skopiowałem :D
cierpliwości... ja jakiś czas mf powinny być na koncie
niepotrzebnie panikowałem , tylko że ostatnio jak kupowałem mfy były odrazu , a nie po godzinie :D
Witam mam taki problem otóż przechodząc do sedna sprawy, chciałem kupić punkty MF poszedłem do sklepu wszystko fajnie kupiłem sobie kartę wracam do domu. Próbuje zadzwonić nic nie mogę, próbuje wysłać sms, nie da się. Przeczytałem i poczułem się debilem. Mam złą kartę sim (Lycamobile) czy jest jakaś magiczna możliwość żeby kupić MF za pieniądze z Karty sim w inny sposób niż oferują ?.
P.S do Admina gry też już pisałem i do reklamacji i czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam
Santa
Witam, dosłownie przed chwilą zadzwoniłam pod nr. aby doładować 66 pkt Mf z telefonu stacjonarnego odsłuchałam kodu jestem pewna, że dobrze zapisałam, wpisując go wyskakuje " Podany kod potwierdzający jest nieprawidłowy. " Proszę o pomoc :)
Możesz źle odczytujesz to, co zapisała? Np. zamiast 1 to l itp.
Jest to 8 liczb , poza tym zapisywałam na telefonie komórkowym, tak jak się zapisuje kogoś numer np. Wprowadź odsłuchany 8-znakowy kod: wpisuje no i wyskakuje, że nieprawidłowy kod..
Spróbuj inne kombinacje, jeśli w ciągu 24h nie bedzie skutku, to pisz reklamacje. Możesz już teraz napisać do admina na PW zapytanie podając:
- otrzymany KOD
- data i godzina połączenia
- nr telefonu, z którego było połączenie
Obawiam się tylko, że reklamacja może potrwać ;)
Napisałam.
I teraz czekać nie wiadomo ile.. nie fajnie :(
Ja czekam od niedzieli. ;)
@Myszunia
Masz PW.
@Potencjalny Nabywca
Podaj niezbędne dane na PW
BTW. Jeśli błąd nie jest po stronie użytkownika, to w 90% pozostałych przypadków jest on po stronie operatora i/lub pośrednika płatności.
Reklamacja może potrwać od kilku do nawet 30 dni.
Przykładowo reklamacja kodu przez telefon może iść przez kilka instancji, w zależności od tego na którym etapie powstał błąd:
Użytkownik->MFO->homepay->mobiltek->operator telefonu z którego dzwoniono
Mi pisze, że kod jest nie poprawny. Tomi, potrzebne informacje zaraz napisze Ci na pw.
Niestety operator usługi ma problemy techniczne, a ponieważ są święta nie możemy się z nim skontaktować. Wszystkie niewykorzystane kody będą oczywiście uwzględnione wraz z bonusem jak tylko uda się przywrócić działanie usługi.
Przepraszamy za niedogodności.
Kiedy jest przewidywany termin przywrócenia opcji płatności "kod przez telefon" ?
Czy czas promocji zostanie wydłużony np. do 6 stycznia 2014 jak event mikołajkowy w związku z awarią? Nie mam co robić z pieniędzmi, chciałem dzisiaj zatelefonować do Jacka a tu ZONK :/ 140% gratis to dobra oferta.
Wchodzę żeby doładować sb 5mf i przez sms jest 45gr i płacę 2,46gr a przez telefon napisane jest że po 39gr a płacę 2,50gr czyli więcej :3
Podane kwoty są uśrednione dla wszystkich ofert danego typu płatności - jak zsumujesz kwoty i podzielisz przez sumę mfów to powinno wyjść tyle ile pisze.
Wysłałem e-maila z reklamacją.
Jak klikam 'wyślij' w ogóle nic się nie dzieje...
Możesz również zgłosić reklamację poprzez reklamacje online.
Zdjęcie.
https://ssl.homepay.pl/reklamacje/
Konsultanci są dostępni w godzinach około 8-17 od poniedziałku do piątku.
Mam taki sam problem 2 sms-y po 23zl+ vat i nie otrzymalem od wczoraj kodu .
w dniu dzisiejszym, tj. 11.04.14 r. wysłałem 2 SMSy na doładowanie 25 i 15 MF. Kody wogóle nie przyszły. Co się dzieje?!