Ja wpisałem randomowy nick z neta nie sprawdzając co to wgl znaczy.
Podgląd wydruku
Ten temat stał się czymś w stylu: "Dlaczego się nazwaliśmy tak, jak się nazwaliśmy"
Zrobiłem gem ataku lvl2. Zmarnowałem na to sporo żetów i minerałów, a one dają 6% nabite na *****. Chociaż może się przydadzą.
Kupiłem Astralny Diadem za 600k (chciałem go bardzo mieć), a dzień później ktoś go wystawił za 400k.
- - - - - - - - - -
Wystawiłem Itemek +1 na Licytacje za 1g. Potem zakończyłem aukcje i ktoś go dostał za 1g -,-.
- - - - - - - - - -
Sprzedałem dwa razy dwa gemy Aktywności***** w Eterni u tej Weroniki (Ta od miksturek). Mogłem je sprzedać na aukcji za 100k.
- - - - - - - - - -
Na KG biłem dwa razy Maga mając Profil na Woja. Który miał eq wymieszane na Woja i Maga.
Kupiłem na KG 5 Eliksirów.
- - - - - - - - - -
Biłem żółwia ze skryptem na Garude.
- - - - - - - - - -
Mając 40lv wydałem żetony na całe Wampirze eq. I połowe z niego sprzedałem za połowe mniejsze ceny.
Moją największą porażką było sprzedanie karty Brązowego Olbrzyma za 500k bodajże DziadkowiSamoZuo (taka była średnia) a potem się przyznał,że sprzedał ja za 2kk.
Za czasów Urkaden wydałem 60 MF na 50 Żółwich Skorup i 20 MF na Klątwę Umarlaka, czyli straciłem 66 i 22 MF na jakieś śmieci.
Podczas resa na 50 poziomie kliknąłem automatycznie i straciłem emef.
Moim największym błędem było założenie tutaj konta. :)
Moim błędem było kupienie Czarciej Różdżki. Której i tak nie chce kupić. Z jakieś 16 razy wystawiałem ją na targu na tydzień. Cene dawałem już do 200k ale nadal nikt nie kupował.
Kupiłem Włócznię Aurory :cool:
- - - - - - - - - -
Ej, poważnie, ona jest cholernie słaba, gorsza od Włóczni Złodzieja Dusz pod każdym względem. Nawet nie ma specjalnej animacji.
- - - - - - - - - -
Sprzed kilku lat: przy sprzedaży Smoczego Emblematu wpisałem losowe litery, co skończyło się sprzedaniem go za - uwaga - 0g!
Wchodzę do gry, widzę przynajmniej 10 wiadomości, że w czasie nieobecności stoczyłem walkę na arenie oraz moja postać ma niepusty pasek HP. Wiadomo chyba, co to znaczy - wygrałem walkę. Już sprawdzam raporty:
Screenshot
Wydałem kiedyś mase żetonów na wampirze eq (U mistrza areny).
https://mfo3.pl/r/bfa477164
:(
Pewnie wszystkie były +8
Ubrałem się pod TvT gdy mnie zaatakowano i nie spojrzałem że o rank... lol
Kiedyś na 50 levelu przełożyłem se eq na jakąś randomową postac 1 level bo wtedy bylo mozna stracic eq w bójce i zapomnialem, ze te eq tam jest a postac nie była mi juz potrzebna więc usunąłem ją razem z eq XD
Jakis czas temu wyjezdzalem na swita jajkowe i chcialem sb zostawic postac AFK na swietlikach.
Przyjezdzam tydzien pozniej-strona startowa mfo3. ''what'' aha, wbilem raz na phonie w autobusie tego samego dnia jak wyjezdzalem :( 2k eny stracilem
Moim błędem była chęć naexpienia gemów, co skończyło się tym, że już 15 razy wróciłem na 2 dni do gry i pewnie nie dobiję 67 lvla przed upkiem.
Sprzedałem kowalowi Smocze Emblematy za 0 G
Też je sprzedałem za 0G. Wpisałem kilkanaście losowych liter, bo chciałem je sprzedać później, ale TECHNOLOGIA uznała to za 0G ;)
jak miałem ok. 35 poziom miałem tyle życia co 65 poziom i musiałem reset statystyk i mówili wszyscy, że jestem noobem :mad::( ;,(,,,,,,,,,
za smocze emblematy zamiast 200k wpisałem 20k
https://mfo3.pl/r/b9d73c87f
Co jest nie tak z tym gościem xD Nie dość że tyle z nim walczę to jeszcze jak już go mam to chybiam :(
Fajny temacik szkoda że wcześniej nie wiedziałem o jego istnieniu..
U mnie porażki wyglądają tak
1. Expienie do 30 lvl na walce manu z mobami zanim dowiedziałem sie o autopowiadomieniach
2. 45 walk stoczonych z Gustawem Raperem.
Jak zaczynałem grać miałem z 12-13 lat lub coś koło tego, nie zwracałem uwagi na npc