Może trochę nie na temat, ale chciało ci się prawie wszystkie słowa zaczynać wielką literą ?!
Podgląd wydruku
Może trochę nie na temat, ale chciało ci się prawie wszystkie słowa zaczynać wielką literą ?!
Wg mnie MFO3 jest lepsze od v2 :) Dużym plusem jest ciekawa grafika, urozmaicona fabuła(co bardzo mi się podoba, bo jest ciekawie), Masa różnych przedmiotów (w tym uzbrojenie unikatowe i itemki +'x', oraz pomocne gemy) :)
E tam bzdury gadacie Mfo3 To najlepsza część (Dla Mnie) :D
MFO3 jest wspaniałe! Admini spisali się na szóstkę z plusem! Zagwarantowali nam ekscytujące wrażenia w fantastycznym świecie magii i honoru. Wciągająca fabuła i liczne potwory do pokonania dodają rumieńców rozgrywce. Świetny system walki! Pojedynkowanie się w czasie rzeczywistym z innymi graczami to strzał w dziesiątkę! Niesamowita interaktywna, kolorowa grafika to znak czasu i technologii XXI wieku. Liczne uptady i ciągły rozwój gwarantują że My Fantasy Online w wersji 3 nie znudzi się nigdy.
Dziękujemy Wam administratorzy!
Samael.
MfO3 Jest Oparte ładniejszą grafiką jak zarówno Fabułą gry Mfo3 to gra w którą będziemy grać dłuższy okres
MFO3 jest dużo lepsze, ale zanim wyszło v3 to grałem ciągle w v2. Teraz tam gram tylko dla ranku... Ale niestety v2 umiera powoli ;(
MFO3 to cudna gra, po prostu najlepsza!
w MFO2 były tarcze, dobrze, że w MFO3 już ich nie ma. MFO3 to cudna gra, po prostu najlepsza!.
Zgadzam się z samaelem mfo3 jest o wiele lepsza od starszej wersji.
Powiem tak, każda nowa wersja będzie lepsza. Jak kiedyś wyjdzie MFO4, które już będzie w 3D albo i hologramach to też będziemy mówili, że jest lepsze;P( To przykład ) :]
ja raczej obserwuję potęgę przyzwyczajenia(?) i to często stare jest uznawane za lepsze
moze powiem tak :
tyle halasu jest o nolifach...
wymien zalety mfo3 wymien zalety mfo2
krotko:
MFO3: grafika ? , ktora przypomina wiele z konkurencyjnej gry ...
a reszta ?
no i walki manualne z potworkami czy z innymi uzytkownikami ?
MFO2: prostota, szybkosc dzialania :P, nie ma takiego nolifienia jak w mfo3..., juz nie mowiac o tym ze mozna bylo grac "podprofesja" ...
to cos dla antybristlera :P on ma okularki 3d :PCytat:
Powiem tak, każda nowa wersja będzie lepsza. Jak kiedyś wyjdzie MFO4, które już będzie w 3D albo i hologramach to też będziemy mówili, że jest lepsze;P( To przykład ) :]
i pamietaj, ze nie wszystko co nowsze to lepsze :>
Yogi rozumiem nie wszystko, ale jak pamiętam nad tą grą pracowano bardzo długo i ciągle admini nad tym pracują, i musimy stwierdzić, że MFO3 jest lepsze.
Każda gra ma swoje zalety i wady no niestety:)
Ale jak się nad czymś pracuje parę lat to musi być lepsze niestety:D
Jedną rzeczą MFO v3 nigdy v2 nie dorówna. Tu nigdy nie będzie wychodzenia przed miasto i klepania się ile wlezie :( (chyba, że będą auto bójki - w co wątpię)
A co najważniejsze...... W MFO 2... Staty się liczyły... a nie jak tu eq z dobrym plusem...
toz tez mialem na mysli mowiac o prostocie, tam mogles grac nawet pelnym luckerem, i liczyles ze mag chybia oddawales cios :P tu tego niestety nie ma ...
moze kowal to zmieni ?, a moze nie pozyjemy zobaczymy jak to sie mowi, rozmawialem z paroma ludzmi czemu nie chca grac w mfo3 to powiedzieli prosto; jesli mfo to tylko mfo2 ... ,
Pozatym, zdolnosci tyle juz jest , ze ile ich bedzie ? na 100 levelu 500 ? bedzie kiedys Eliar beda nowe zdolnosci znow pewnie kolo 5 sztuk w tej chwili posiadam na 40 levelu 26 ich i to jeszcze nie wszystkie ...
Mowiac o nolifieniu mialem w sensie to , ze w MFO2 - miales isc do podziemi klikales podziemia i byles w podziemiach,
tutaj zeby isc do podzmienii. lazisz z 5 minut zeby dostac sie do nich ... po miescie co jest absurdalne dla mnie, ale nie kazdego sie zadowoli ...poprostu mam na mysli to ze za duze mapy sa ...a tyle na forum bylo mowione o nolife'ach , ...
przeicez masz taka mozliwosc na mapach z bojkami wiec nie rozumiem tego, tyle ze aby dojsc do takiej lokacji potrzeba pare minut :PCytat:
Tu nigdy nie będzie wychodzenia przed miasto i klepania się ile wlezie (chyba, że będą auto bójki - w co wątpię)
chyba, ze chodzi tobie o te autobojki, ale to tez nie tak zbytnio za tym jestem ...bo tutaj auto to naprawde trza dobrze napisac, a mfo2 tylko leczyles i waliles na calego :P
mowiac pare minut tez tak troche "zaszalalem" , tak jak ja dojscie czasem z teleporta do wampirzycy to jakies nawet 2-3 minuty ale ja nic nie poradze na mego neta :P
Jeśli wystawili byśmy sonde w mf 2 pewnie było by równe głosowanie ...
Raczej nie. Bo ci z mfo2 nie grają w v3. A większość z v3 grało w mfo2.
[quote]
Jeśli wystawili byśmy sonde w mf 2 pewnie było by równe głosowanie ...
[/quote[
byla by wiekszosc ze MFO2 > MFO 3
ile ludzi tam pytalem ... a oni twadfrdo swoje mowia , ze wola tam byc jak przyjsc tutaj
Tak to jest, nie spróbuję bo nie, i tak mam swoje zdanie.
nie tylko, nie ktorzy probowali i powiedzialo jasno, ze mfo3 wyglada jak konkurencja :P no i ze tutaj nie licza sie statystyki...
i ze mag tutaj koksuje :P no , ale coz nie poradzimy na to ;)
na ta chwile wyglada to tak
Osob online:
MFO3
MFO2Cytat:
230
Swiat pierwszy:
Swiat 3:Cytat:
Graczy online: 64
Cytat:
Graczy online: 114
Po co się wykłócać nie wiadomo o co. Mają swoje zdania i już. Ja także uważam, że v2>v3 choć jak widać spotkać mnie można praktycznie tylko tutaj.
ja wolę 3
Boshe :P A o mfo1 zapomnieliście ? Mfo2,3 to tylko ulepszenia jedynki .
1 - > 2 inna fabuła
2 - > 3 zmieniona fabuła(w części), grafika, muzyka, ogółem cały zakres skryptów i itemków; itemki unikatowe, odnawialne bossy, Sideview battle system (lub po prostu :walka z bocznej perspektywy), ale też ładowanie mapek, możliwość posiadania innej postaci na koncie i zmiana głównego "koloru" gry . Jak wiemy w 1 i 2 mieliśmy niebieskie tło, u góry-prawo wszelakie ogłoszenia, po lewej itp. A teraz ? Widać jak zmieniono.
Osobiście jestem za wszystkimi 3-ema.
Ale i tak nic nie dorówna odkopaniu tematu sprzed roku o języku rosyjskim.
Potwierdzam wypowiedź Achaye , choć nie miałem okazji zagrać w mfo v1 w czasach jej świetności.
Ten temat jest przyklejony, nie uznawałbym to jako odkopywanie.
Poza tym spinasz coś do mnie? Napisałem dla dla beki, zresztą czemu miałbym nie pisać, miałem chęci porozmawiać o rosyjskim to napisałem sobie tam.
to będzie tak jak z wszystkimi grami i mfo2 gracze zastąpiom mfo3 a potem pewnie i inną grom
jest też strona podobna do mf03 oto link mymafia.pl
ciekawe czy będzie mfo4
Będzie mfo4. Będzie nawet sygnet!
MFO3 jest zdecydowanie lepsze, bardziej rozbudowana grafika. Ładniejsze tło walki, nie widziałem mini bossów w mfo2, więc nic nie będę osądzać. Zawsze wolałem mfo3.
Co prawda gralem w mfo2 przez chwile ale bardziej mi sie podoba mfo3: ]
W MFO3 lepiej się gra o wiele lepiej
Jakie MFO4? Może kiedyś zrobią najnowszą wersję ale napewno w tym roku! :confused: