Chyba nie rozumiesz fenomenu tego miecza ... Tu nie chodzi konkretnie o HP (które i tak jest "true", czego np. w koralowych nie doświadczysz - bicie przy fullHP), lecz uzyskane z tego tytułu "dodatkowe" tury. Biorąc na analizę obrażenia Antka i HP Platyny po zadaniu 6 hitów zyskuje względem maga turę (co w sumie widać w obrażeniach 35-31 przy czym Antek miał dubla) przy której normalnie powinien załadować HP. Antek z tego co dojrzałem miał jednego dubla ogólnie, więc zadał jedne dodatkowy cios.Cytat:
Całość pasywki Miecza zregenerowała 2548 HP (tak - liczyłem ;-; ), czyli gdyby zamiast Astralnego, Platynowy nosił Haganowy (ale +10), to by miał zapas 2 mikstur życia 4. No i co, na co byś narzekał? "Osłabić Platynowego". Idźżesz Antek.
Robiłem testy po zmianach ->8% jeszcze za testów Devos przeciwko różnym broniom i proponowałem, żeby ograniczyć dalej to HP, bo nie ma żadnego sposobu walki z tym w trakcie walki, inne bronie można "ograć" nawet jak wpadniemy "źle" ubrani.Cytat:
Może zróbcie ponownie testy tej broni na testowym, posprawdzajcie różne opcje, bo może rzeczywiscie w tym jego płaczu jest jakas racja? Niech ktos lepszy od niego spróbuje z tym wygrać i mysle, ze dyskusja bedzie trochę bardziej praktyczna...