Po co wam tyle zdolności na 30 lv.... Potem co będą wymyślać, 100 lv masz z 50 skili w plecaku....
Ja już teraz mam 17 zdolności i to nie wszystkie.... sry za oftop
Podgląd wydruku
Po co wam tyle zdolności na 30 lv.... Potem co będą wymyślać, 100 lv masz z 50 skili w plecaku....
No nie wiem czy naprawdę nie na temat - bo tak pośrednio o balansowanie mp/cen zdolności i mi chodzi, ale dla jasności sprawy rozwinąłem wątek tu:
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...4467#post14467
p.s.
thx
Powiedz których używasz na bossy / GKG ? na pewno nie siedemnastuCytat:
Gracz wybiera umiejętność jaka mu jest potrzebna
Ja sam osobiście używam tylko 4
Ja osobiście używam tylko 6 zdolności:
-leczenie 1
-leczenie 2
-mega leczenie
-ożywienie
-drenaż
-trujący pocisk
oczywiście odpowiednio ubrane na bossy drużynowe, i na pvp.
Zatem łapki w góre i głosujemy na nastepujacy pakiet poprawek:
1. Wprowadzenie krtycznego ciosu
2. Wprowadzenie wyczekiwanej 2 różdżki ( Kolcza różdżka zaproponowana przez beliara jest idealna. Dodam tylko, że byłaby na 30 lvl, standardowy atak mag,p i sloty a zdolność wyglądałaby tak, że za każdy atak fizyczny na użytkownika przeciwnik ponosiłby karę w wysokości 5% maks hp. Czyli parafrazując dokładnie to co miał topór na 20 lvl. Ciekawie prezentowałaby się walka Kolcza vs Gryfia bo jastrzębia vs gryfia to śmiechu warte :) )
3. Zwiększenie skuteczności pomyślności ,refleksu i precyzji do 6 tur na 1*.
Kto jest za? Poprawki są zbalansowane pod kątem pvp i wzmacniają obie klasy więc bez płaczu, że woj nagle będzie OP albo że mag się zrobi antywojem de facto.
Nie ma sprawy, niech poczeka. Tylko wprowadź to przed upem i to na pewien okres, żeby gracze mogli sprawdzic roznice w pvp. Milknę i czekam na informacje o postepach i przewidywanej dacie wprowadzenia :D
P.S Dzięki za odpowiedź na pw
To może do tego czasu zwiększyć trochę drop gryfiej?