Tomi to wykorzystaj do tego tylde i po kłopocie
Podgląd wydruku
Tomi to wykorzystaj do tego tylde i po kłopocie
Jak dla mnie może być i tylda i pipe ;)
Podbijam temat , to co w związku z tym ?
Zostaje ctrl + spacja.
Ale czy coś jeszcze będzie? Jak dla mnie niepotrzebne.
Co nie znaczy, że innym by się nie przydało.
Dla mnie jak najbardziej potrzebne, ctrl + spacja jest na tyle niewygodne, że nie używam tego, a chciałbym mieć wygodny pojedynczy skrót klawiaturowy do leczenia.
PS
Ciekawe dokąd zaprowadziłaby ludzi postawa "Jak dla mnie niepotrzebne, to niech i inni nie mają"?
Np. Jest wiele podjazdów dla osób niepełnosprawnych. "Jak dla mnie niepotrzebne.", to po co to budować?
Nic nie napisałem o tym, że jak mi się nie przyda to i innym, więc po co taki bezsensowny komentarz?
Wyraziłem jedynie swoją opinię.
A ja wyraziłem tylko swoją opinię. Ani przez moment nie przeszło mi przez myśl, że wyraziłeś opinię kogoś innego :o.
Czy mój komentarz był bezsensowny? Dla mnie nie, ale każdy ocenia go subiektywnie i akceptuję to, że ktoś może mieć inne poglądy niż ja.
Skomentowałem tylko, to co napisałeś. Porównaj dwie wypowiedzi:
Cytat:
Ale czy coś jeszcze będzie? Jak dla mnie niepotrzebne.
Jeśli nie dostrzegasz różnicy, to nie pozostaje mi nic innego, niż tylko przeprosić za mój bezsensowny komentarz :rolleyes:.Cytat:
Ale czy coś jeszcze będzie? Jak dla mnie niepotrzebne, choć być może innym się przyda.
Dodany został klawisz tylda (~), jako zamiennik Ctrl+Spacji, czyli Całkowitego leczenia poza walką. Zamykam i przenoszę do zrealizowanych.