ok, tu zrobiłem błąd, nie grałem magiem, stąd ta pomyłka ( wiedziałem, wyleciało mi z głowy i nie pomyślałem przy pisaniu o tym)Cytat:
Z tego co wiem to mag może używać wszystkich zaklęć w walce ale może się mylę ?? :D W co ty grasz bo chyba nie w to co ja .
ok, tu zrobiłem błąd :) nie grałem magiem, stąd ta pomyłka ( wiedziałem, nie pomyślałem przy pisaniu o tym)
Wchodzisz do walki z eq które wybrałeś, powinieneś nim walczyć do końca walki, to był twój wybór który może zadecydować o wyniku. Kolejna sprawa, wyobraź sobie walkę 2 rycerzy ze średniowiecza, nagle jeden zdejmuje zbroje, hełm, buty i wyjmuje inne, przebiera się...trochę śmiesznie, co? ;) Oczywiście to tylko gra, ale i tak jakoś dziwnie patrząc na to w taki sposób :PCytat:
Niby dlaczego tak jest Twoim zdaniem, bo ja tu widzę same plusy. Uzasadnij jakoś swoją wypowiedź następnym razem bo inaczej nie da się prowadzić dyskusji.
Wchodzisz do walki ze swoim eq, powinieneś nim walczyć do końca skoro je wybrałeś
nadal sie zastanawiam czy traktowac to powaznie, ok, załóżmy że pisałes to na serio... Trochę nie zrozumiałem ale chyba chodzi ci o to żeby przy zmianie eq podczas walki była szansa ze ci się nie uda z jakimś elementem...moim zdaniem zły pomysł, jak już miałyby być zmiany to strata kolejki to dobra cena w zamian za zmiane eq, takie ryzyko to aż za wiele ;]Cytat:
Najlepiej niech za zmianę profilu wypada Ci połowa ekwipunku albo jeszcze lepiej, niech wypada Ci broń z ręki i resztę walki bijesz pięściami. To by było super rozwiązane !
jesli chodzi o mój pomysł z tym że 1 mix więcej można by było wylosować w zamian za kolejkę to jakby to dopracować mógłby być nawet niezły pomysł, ale nie sądzę żeby był jakiś super wazny lub bardzo ułatwiający walki...