Nieszczere - nie liczy się ;)
Podgląd wydruku
Najlepsze życzliwe słowo to MFKOD wysłane na odpowiedni numer :D
Tomi, wystaw mixa za 1 mln G, KT, jak ma Cię na duchu podnieść kwestia finansowa ;] (bo żadna inna tak doskonale nie przemawia)
Albo jak chcesz coś zarobić, wystaw na targ kilkaset unikatowych anihilatorów, każdy po 10 MF :)
Jak ceny MFów spadną do racjonalnego poziomu, to z chęcią wydam swój majątek na nie, obecnie to można uznać za "legalne naciąganie" kupujących.
W sumie ten temat był już kiedyś obmawiany, ale co w tym złego, jak MF byłyby sprzedawane za 20k/szt. ? Przychodów to nie zmniejszy, bo złoto jest abstrakcyjną walutą. Mniejsza cena = większy popyt = większa liczba pkt. MF sprzedanych. Mam wrażenie, że admin się tego boi jak ognia...
Ja jestem przeciwnego zdania niż ty Mapy, ceny MF w stosunku do tak długich przerw między upkami są niskie. Przeciętny gracz może sobie pozwolić na grę bez MF, ponieważ w okresie oczekiwania może kupić ich wystarczającą ilość na kolejnu Apdejt :) Dlatego zyski z stałych bywalców wynoszą ~0 bo gra w tak długich przerwach daje nam masakryczne korzyści :) Ja gdyby potrzebował MF na update zapewne bym je zakupił, ale wydaje mi się, że nie będę miał takiego problemu. I tu powstaje błędne koło, ciekawe ilu jest takich graczy jak ja.
Wolisz przelewem czy smsem ;>Cytat:
Dane do serwera/forum testowego wysyłam na PW
Podpisuję się pod wypowiedzią Aicha.
Przez Tomiego i Jacka straciłem 7 lat życia. Więc zróbcie coś dla mnie, wgrajcie upa.