https://blastmagazine.com/wp-content...2/facepalm.jpg
Podgląd wydruku
Jest to miniboss w grocie szkieletów. Rozdaje bardziej od 24 lvla, bo wtedy rozwalenie go nie stanowi problemu. Za każdą wygraną walkę dostajesz dwie mikstury regeneracji.Cytat:
Gdzie ten smok mroku jest? W sklepie w ktorym miescie?
musaraj. PolskieRapPłyty jest to początkujący użytkownik a więc po co od razu takie zdjęcie. Czy nie mam racji ?
Jeżeli będziesz walczył w grupie to rege trafi losowo do któregoś z graczy. Jest także możliwość dostanie eq z tego smoka.
UP|DOWN: ale proszę bez spamu.
jak można zwiększyć maksymalną liczbę pkt energii?
usługa za MF.
"zwiększenie limitu energii"
Co level limit energii wzrasta o 1.
ja mam pytanie czy jak ma sie dwie swoje postacie to czy można chodzić nimi w jednym czasie ?? czy każdym trzeba chodzić osobno
Każdą z osobna. Zrób i sam zobacz.
no mam tak zrobione i nie idzie i sie zastanawiałem czy nie umiem czy nie idzie
Kiedy masz wszystkie postacie w jednym miejscu i klikniesz każdą szybko zaloguj się to dzieją się dziwne rzeczy.
warto rozdzielać punkty automatycznie, czy lepiej samej?
dla wojownika na poziomie 21.
Ale ten system automatycznego rozdawania jest bardziej przeznaczony dla początkujących
graczy, statystyki bowiem będą bardziej pod fabułę, więc jeśli chce się z postacią robić
coś więcej no to raczej ten sposób odpada. Aczkolwiek nie wiem jak to jest bo nie korzystam
z tego, ale wydaje się to logiczne.
Jeśli nie masz pomysłu na statystyki to warto z niego skorzystać. Auto-rozdawacz na pewno nie zepsuje statystyk i będzie można dosyć komfortowo grać PvE. Nad statami PvP to raczej samemu trzeba pomyśleć.
Auto rozdawacz daje fajne statystyki - spodobały mi się, i chyba na 2 postaciach mam w ten sposob rozdane.
W praktyce pewnie część topki ma statystyki na takim poziomie - całość przecież nadrabiają EQ +2/+3
Do 40 lvl rozdawalam statystiki autonatycznie i dobrze mi szlo w walkach z bosami i pvp. Grunt to dobre eq, gemy, zdolnosci i zaklecia - bez tego nawet najlepsze staty nic nie dadza.
Ksiliath usunęła postać czy została zbanowana ?:D
Chodzi o to, że zniknęła z listy rankingowej. Po prostu za długo nie walczyła o ranking i wypadła z topki :) Taki system dziwny.
bardzo dziękuję wszystkim za pomoc :)
Jak wstawić Drenaż do skryptu by postać używała go tylko dwa razy??
Moja postać.Zdolności.Drenaż.Liczba Użyć <= 2 (ewentualnie Liczba Trafień zamiast Liczba Użyć - zależy co chcesz uzyskać).
Dzięki wielkie :) +
Co mam nosic ?
Dodatek : Okulary + 3 czy Banicki pas + 1
Zbroja : Ochronny fartuch + 1 czy banicki płaszcz + 1 ?
Okulary i fartuch na potworki lepsze.
Mag czy woj?
Mag - banickie EQ
Woj - Okulary + dowolna zbroja (lepiej fasrtuch)
P.S. Sprzedałbyś okulary?
Jeżeli mam lód 1.
To mogę mieć lód 2?
Czy trzeba to jakoś cofnąć czy co?...
możesz
Czyli mogę normalnie kupić i się nauczyć?
Tak.
https://tinypic.pl/cgi-bin/dl.cgi/3v...rg4mqm/aha.bmp
jak nei działa - https://tinypic.pl/wybu79zva5y4
przetłumaczyłby ktoś podane cytaty na język polski?
po ile chodzi mikstura zycia 2 w sklepie i u graczy?
Dzbanek :
-Czy zwiększono z niego drop (słyszałem takie pogłoski)?
-Czy zwiększono częstotliwość spotykania? (ostatnio trafiam dosyć często, wiem że losowość)
Raczej skoro nic nie było w aktualnościach to nie jest zmienione. Zresztą 1% występowania unikatowych to już standard. Co do dropu nie mam pojęcia.
w jaki sposób mogę użyć gemy na broni?
mam w broni 3 puste sloty a nie mogę do nich nic włożyć