Co robi czarna dziura w Wykletej Swiatyni na polu 18,13?
Podgląd wydruku
Co robi czarna dziura w Wykletej Swiatyni na polu 18,13?
Jest. Nic poza tym.
Więcej informacji tutaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Czarna_dziura
Czy pasywki broni zależą od lucka, mam na myśli czy zatruta włócznia ma 15% szans na zatrucie przy każdym ataku kiedy mam połowę lucka przeciwnika, czy to jest również zmniejszone?
Do czego służą niebieskie kryształy? Bo zapomniałem.
Gdzie dropia pazury wilczej chwały wie ktoś?
Chyba są do zrobienia u rzemieślnika Tadka.
Dropią też z rapsa, ale tak, główne źródło to Tadzio
Ile potrzeba energii, żeby wbić 65 poziom w mniej niż tydzień?
Pytanie jest ukierunkowane na przybliżoną liczbę punktów energii a nie filozoficzne anegdoty o potrzebnym czasie.
około 36k (minus 2800 za tydzień jej odnawiania się)
Ktoś wie czy w tym roku w ogóle będzie event Walentynkowy?
Będzie, czemu miałoby nie być?
Kiedy igrzyska przestaną trwać 3 minuty?
Od dłuższego czasu jest problem z igrzyskami.
Dlaczego nikt nic z tym nie robi? przecież padło mnóstwo propozycji co do zmian.
Podobno jak się robi poboczne eventy (rozbudowa świątecznego/walentynki) prace nad nordią nie zostały opóźnione to może czas na igrzyska?
Nie rozumiem sztucznego tworzenia problemów i skupianiu się na duperelach, po updacie będzie chodzić kilka razy więcej osób i dłużej będą trwały IŚ. Z tym, że z nowymi potkami raczej meta hiterów osłabnie.
Kiedy konkurs na fanpage'u MFO3?
ruszyca zalicza się jako atak magiczny czy fizyczny?
czyli unlucky dzięki
Co się wydarzy jak ktoś spróbuje wejść 2gimi drzwiami do Siedziby Rady Mędrców pomiędzy pokonaniem Nimfy i Rapsa?
Która z broni na 38 poziom jest najlepsza?
Zależy do czego.
Topór
Czy jak się kiedyś dunga przeszło to coś sie dostaje za następny raz? czy to juz nieopłacalne ?
Nic nie dostajesz.
Mając 65 poziom zablokowany na 50, limit żetonów wynosi 6500 czy 5000?
Dlaczego potwory bijące jednym atrybutem nie mają przeciwnego atrybutu na minusie? Jaki jest tego cel i dlaczego takie "utrudnienie" jest w ogóle w grze?