Nie ma to jak zostaje sama Familia godziny czekania, bo impulsy do mózgu im chyba z podniecenia nie dochodzą
Podgląd wydruku
Nie ma to jak zostaje sama Familia godziny czekania, bo impulsy do mózgu im chyba z podniecenia nie dochodzą
Znów mnie zabili. Te igrzyska są niesprawiedliwe.
15sec za malo? jakos ogarnialem 2 konta przy takim czasie wiec nie wiem w czym problem;)
Zajebista końcówka igrzysk :D
Też ogarniałem, tylko raz mi zlamiło, ale to przez touchpad. Ogólnie było dobrze.
Proszę o zwrot kasy na bilet na igrzyska, ponieważ dzisiaj pałka się przegła, z igrzysk została zrobiony cyrk (skakanie na trampolinie nad widownią) oraz zoo (przemiana w zwierzęta).
Załączniki: https://www.voila.pl/347/z2264/
CYRK I ZOO W MFO!!!
Proponuję zrobić tak, że jeżeli się nie rozpocznie walki w ciągu 45 minut (od wejścia lub ostatniej walki) to wywala z igrzysk (od ostatniej walki), wtedy ktoś w końcu zaatakuje, a nie będzie oczekiwanie kto, kogo snem pokona.
Zablokować walki auto, pojedynki.
ta widownia i tak nie ma większego sensu, więc po prostu tam nie idź następnym razem :D
Te igrzyska to już przesada najpierw czekali itd. Później walczyli i dawali remisy. Najgorsze jakie widziałem ...
:DCytat:
Ale teraz to nie są igrzyska tylko cyrk. Kilku gracy umawia się zawsze atakują razem a potem jak zostają tylko oni to robią sobie jaja! Zmieniają wygląd, puszczają fajerwerki itd. . . Nie maja zamiaru walczyć. Jak tak to ma wyglądać to niech się to nazywa paraolimpiada!
a co was to obchodzi co oni robia ? nikt nie karze tego oglądać, ja sam się dziwię, że tyle ludzi chętnie sobie idzie patrzeć na walki mfo
Masz racje. Więcej tego nie będę oglądał. Ale cel tych igrzysk był chyba inny. Wiec albo Admin to jakoś rozwiąże albo będzie pośmiewisko.
Ale oni są fajni :)
no Otherside i Terens przynajmniej 1 raz w zyciu przezyli rozkosz. Dajcie im sie nacieszyc. Stójke teraz beda mieli do next igrzysk
Trzeba czekać aż ktoś zaśnie, padnie mu net lub wyłączą prąd. Takie realia.